Ugrás a fő tartalomhoz
Notino Spa Collection Make-up removal set mikroszálas sminkeltávolító szett Pink
Praktikus méret utazáshoz.
Utazó kiszerelések
Konzisztenciatisztító törlőkendő
Arcbőrtípusminden bőrtípusra
HatásTisztítás
Ajándék szett típusautazási készlet, ajándékszett

A sminkeltávolítás az arcápolás olyan alapvető lépése, amelyet soha nem lenne szabad kihagynia. Tegye tehát kellemes rituálévá a mindennapos szükségszerűséget. A három többször használatos kozmetikai korong, arclemosó kesztyű és törülköző finom mikroszálai szó szerint mágnesként hatnak a sminkre és az arcbőr szennyeződéseire. A praktikus kozmetikai fejpánt pedig nem csak sminkeltávolításkor védi a haját. A teljes Notino Spa Pink szett olyan mikroszálból készül, amely mosógépben akár
40 °C hőmérsékleten is mosható.

Sminklemosó korongok
A 3 sminkelmosó korong otthon és utazáskor is képes megbirkózni a tökéletes sminkeltávolítással és az arcőr teljes tisztításával. Javasoljuk, hogy a smink eltávolításához vigye fel a korongra kedvenc sminklemosó készítményét, majd törölje le vele kíméletesen a sminket és a szennyeződéseket. Célszerű az arcbőrt mindig még egyszer megtisztítani, például micellás vízzel.

Arctisztító kesztyű
Praktikus módja a sminkeltávolításnak, és a kesztyű nagy felületét mindig nagyra értékeli majd, amikor gyorsan kell eltávolítani a sminket és a szennyeződéseket. Tisztító géllel kombinálva a kesztyű az arc, a dekoltázs és a hát tusolás közbeni gyöngéd, ugyanakkor alapos tisztítására is kiváló.

Arctisztító törülköző
Kényeztesse arcbőrét sminkeltávolításkor professzionális módon: vigye fel a száraz arcbőrre a sminklemosó olajat és masszírozza be. Ezzel feloldja a sminket. Mártsa meleg vízbe a törülközőt, csavarja ki, majd az egyik oldalával törölje le kíméletesen a szépítőszereket és szennyeződéseket. Ezután arctisztító géllel tisztítsa meg még egyszer az arcát és ezúttal a forró vízbe mártott és kicsavart törülköző másik oldalát használja.

Kozmetikai fejpánt
A fejpánt tökéletes rögzítését az arca körül tépőzár biztosítja, így nemcsak a sminkeltávolítás ideális kelléke lesz, de sminkeléskor, arcpakolás alkalmazásakor és más kozmetikai rituáléknál is nagy hasznát veszi.

A kozmetikai szett tulajdonságai:

  • kedvenc sminklemosó és tisztító készítményeivel kombinálva használja
  • elektrosztatikus tulajdonságuk miatt a mikroszálak magukhoz vonzzák a szennyeződéseket és a sminket
  • arcra, dekoltázsra és testre is használható
  • kézzel és mosógépben 40 °C hőmérsékletig mosható
    (első használat előtt javasolt kimosni)

NotinoSpa Collection Make-up removal set mikroszálas sminkeltávolító szett Pink

27×
8 670Ft

Raktáron | 8 670,00Ft / 1 db, áfával | Kód: NOI02306
1
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ha 8 000 Ft feletti értékben rendel saját Notino márkánktól, akkor két darab 65 g-os Notino gyertya közül választhat egyet INGYEN. A készlet erejéig érvényes.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ha 8 000 Ft feletti értékben rendel saját Notino márkánktól, akkor két darab 65 g-os Notino gyertya közül választhat egyet INGYEN. A készlet erejéig érvényes.
Express One Hungary
péntek 2023. 10. 06.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2023. 10. 05.