Nivea Visage Pure Effect

mélyen tisztító peeling törlőkendők 3in1

Nivea Visage Pure Effect mélyen tisztító peeling törlőkendők 3in1
Nivea Visage Pure Effect mélyen tisztító peeling törlőkendők 3in1
Nivea Visage Pure Effect mélyen tisztító peeling törlőkendők 3in1
20 db
2 080Ft

Kód: NIV0444 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 03. 21., csütörtök
Személyes átvétel
2019. 03. 21., csütörtök
Nivea Visage Pure Effect
20 db | 2 080Ft

Nivea Visage Pure Effect kozmetika leírása

A praktikus Nivea Visage Pure Effect tisztító törlőkendőknek nem csak utazáskor, de a mindennapi esti arcápolás során is nagy hasznát veszi.

Tulajdonságok:

  • megtisztítja az arcbőrt a faggyútól és a szennyeződésektől
  • nem irritálja és nem szárítja ki az arcbőrt
  • praktikus utazó kiszerelés

Használata:
Vegye ki a törlőkendőt és gyengéden törölje le vele az arcáról a sminket és az összes szennyeződést. Használat után zárja le gondosan a csomagolást, és ezzel gátolja meg a törlőkendők kiszáradását.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
problematikus
Bőrprobléma alapján
akné és problémás bőr
Konzisztencia
kendők

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.