Nivea Visage

kozmetika szett II.

Nivea Visage kozmetika szett II.
Nivea Visage kozmetika szett II.
Nivea Visage kozmetika szett II.
Speciális kedvezmény
4 690Ft
Kedvezmény 5%
kozmetika szett II.
4 440Ft

Kód: NIV02927 | 1 db a raktáron

Enyhén sérült doboz | Termék tartalma: 100%

A szett tartalma: Soothing Micellar Water C 200 ml + Moisturizing Anti-Wrinkle Day Cream 50 ml + Moisturizing Anti-Wrinkle Night Cream 50 ml

db
Express One (Transoflex)
2019. 02. 19., kedd
Személyes átvétel
2019. 02. 19., kedd
Nivea Visage
kozmetika szett II. | 4 440Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
kevert, minden bőrtípusra, normál
Kor
ráncok

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.