NiveaQ10 Plus Anti-Age szivacsos make-up ráncfeltöltő

7×
Nivea Q10 Plus Anti-Age szivacsos make-up ráncfeltöltő
Nivea Q10 Plus Anti-Age szivacsos make-up ráncfeltöltő
Akció
Spóroljon
10 300Ft

Spóroljon 49%
árnyalat 01 Light-Medium 15 g
5 180Ft

34 533,33Ft / 100 g, áfával
Kód: NIV04824 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Nivea Q10 Plus Anti-Age
Tulajdonságok

Tökéletes fedés és hatékony küzdelem a bőröregedés első jelei ellen. A Nivea Q10 Plus Anti-Age szivacsos make-up ráncfeltöltő hatásának köszönhetően gyorsan arcápolási rutinja részévé válik. Elfedi a bőrhibákat, egyesít a bőr tónusait és hatékonyan küzd a ráncok ellen. Praktikus csomagolásának köszönhetően bárhová magával viheti.

Tulajdonságok:

  • küzd a ráncok és az öregedés első jelei ellen
  • napsugárzással szembeni védelmet nyújt
  • egységesíti az arcbőr színárnyalatait
  • kisimítja az arcbőr felszínét
  • praktikus csomagolás
  • egyszerű alkalmazás
  • hidratáló hatású

Használata:
Vigye fel az alapozót az arca minden alappontjára, a homlokára, orcáira és az állára. Gyengéden oszlassa el a csomagolásban található szivacs segítségével.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Arcbőrtípus
ráncok és érett bőr
Hatás
Hidratálás, Anti-age, egységesítés
Fedés alapján
Alacsony
Nap elleni védelem
SPF
Hatóanyag
Koenzym Q10
Hatás
hidratáló
Alapozó árnyalata
fair

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.

Értékelés Nivea Q10 Plus Anti-Age6