NiveaQ10 Multi Power feszesítő testolaj 7 in 1

Nivea Q10 Multi Power feszesítő testolaj 7 in 1
Nivea Q10 Multi Power feszesítő testolaj 7 in 1
100 ml
3 630Ft

3 630,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: NIV05033 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás Nivea Q10 Multi Power
Tulajdonságok

Kényeztesse érzékeit, simogassa magát és lazuljon el. A kiváló NiveaQ10Multi Power testolaj felbecsülhetetlen segítség a tökéletes masszázshoz, ugyanakkor teljesen új élményt visz az intim pillanatokba.

Tulajdonságok:

  • simává és rugalmassá teszi a bőrt
  • bársonyosan selymessé teszi a bőrt
  • nem hagy zsíros filmet a bőrön

Használata:
Hordjon fel kis mennyiségű olajat a kívánt helyre és gyengéden masszírozza be.

Tulajdonságok

Konzisztencia
olaj
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Az olaj típusa
más növényi olajok
Hatás
feszesítő

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.

Értékelés Nivea Q10 Multi Power