Nivea MicellAir Expert

festéklemosó micelláris kendőcskék

Nivea MicellAir  Expert festéklemosó micelláris kendőcskék
Nivea MicellAir  Expert festéklemosó micelláris kendőcskék
Nivea MicellAir  Expert festéklemosó micelláris kendőcskék
20 Ks
1 490Ft

Kód: NIV2382 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 02. 19., kedd
Személyes átvétel
2019. 02. 19., kedd
Nivea MicellAir Expert
20 Ks | 1 490Ft

Nivea MicellAir Expert kozmetika leírása

A praktikus Nivea MicellAir tisztító törlőkendőknek nem csak utazáskor, de a mindennapi esti arcápolás során is nagy hasznát veszi.

Tulajdonságok:

  • megtisztítja az arcbőrt a faggyútól és a szennyeződésektől
  • frissíti és tonizálja az arcbőrt
  • bármilyen típusú szemsminket rendesen eltávolít
  • a vízálló sminket is eltávolítja
  • erősíti és táplálja a szempillákat
  • nem hagy zsíros filmréteget az arcbőrön
  • praktikus utazó kiszerelés

Használata:
Vegye ki a törlőkendőt és gyengéden törölje le vele az arcáról a sminket és az összes szennyeződést. Használat után zárja le gondosan a csomagolást, és ezzel gátolja meg a törlőkendők kiszáradását.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
kendők

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.