Nivea Men Protect & Care

kozmetika szett I.

Nivea Men Protect & Care kozmetika szett I.
Nivea Men Protect & Care kozmetika szett I.
Nivea Men Protect & Care kozmetika szett I.
Újdonság
kozmetika szett I.
3 920Ft

Kód: NIV03149 | 3 db a raktáron

A szett tartalma: Original Shaving Foam 200 ml + 2 in 1 Refresh & Care After Shave 100 ml

db
Express One (Transoflex)
2019. 01. 22., kedd
Személyes átvétel
2019. 01. 22., kedd
Nivea Men Protect & Care
kozmetika szett I. | 3 920Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.