Nivea Men Active Clean

kozmetika szett III.

Nivea Men Active Clean kozmetika szett III.
Nivea Men Active Clean kozmetika szett III.
Nivea Men Active Clean kozmetika szett III.
Speciális kedvezmény
5 490Ft
Kedvezmény 9%
kozmetika szett III.
4 990Ft

Kód: NIV02893 | 1 db a raktáron

Enyhén sérült doboz | Termék tartalma: 100%

A szett tartalma: Sensitive After Shave Balm 100 ml + Creme 150 ml + Black&White Roll-on Antiperspirant 50 ml + Active Clean Shower Gel 250 ml

db
Express One (Transoflex)
2018. 11. 19., hétfő
Személyes átvétel
2018. 11. 19., hétfő
Ajándék az Ön számára
Csak ezen a héten használhatja ki a 25%-os kedvezményt erre a termékre. Használja a bf25hu kódot. További információt itt talál. A kedvezmény nem vonatkozik az akcióban és leárazásban levő termékekre.
Nivea Men Active Clean
kozmetika szett III. | 4 990Ft

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, az érzékeny bőrre is
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Kor
minden korosztálynak

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.