Nivea Men Active Clean

kozmetika szett III.

Nivea Men Active Clean kozmetika szett III.
Nivea Men Active Clean kozmetika szett III.
Nivea Men Active Clean kozmetika szett III.
Speciális kedvezmény
5 190Ft
Kedvezmény 10%
kozmetika szett III.
4 680Ft

Kód: NIV02893 | Utolsó 1 db maradt

Enyhén sérült doboz | Termék tartalma: 100%

A szett tartalma: Sensitive After Shave Balm 100 ml + Creme 150 ml + Black&White Roll-on Antiperspirant 50 ml + Active Clean Shower Gel 250 ml

db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 09. 21., péntek
Személyes átvétel
már holnap 2018. 09. 21., péntek
Nivea Men Active Clean
kozmetika szett III. | 4 680Ft

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, az érzékeny bőrre is
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Kor
minden korosztálynak

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.