Nivea Hairmilk

kozmetika szett I.

Nivea Hairmilk kozmetika szett I.
Nivea Hairmilk kozmetika szett I.
Nivea Hairmilk kozmetika szett I.
Speciális kedvezmény
2 790Ft
Kedvezmény 4%
kozmetika szett I.
2 670Ft

Kód: NIV02940 | 1 db a raktáron

Enyhén sérült doboz | Termék tartalma: 100%

A szett tartalma: Shampoo 250 ml + Conditioner 200 ml + Hairspray 250 ml

db
Express One (Transoflex)
2019. 02. 19., kedd
Személyes átvétel
2019. 02. 19., kedd
Nivea Hairmilk
kozmetika szett I. | 2 670Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Hajtípus
vékony szálú haj

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.