NiveaForming Spray Curl formázó spray a hullámok kiemelésére

2×
Nivea Forming Spray Curl formázó spray a hullámok kiemelésére
Nivea Forming Spray Curl formázó spray a hullámok kiemelésére
250 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: NIV03412

A minőségi Nivea Forming Spray Curl hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.

Tulajdonságok:

  • természetes fixálás
  • hajkímélő készítmény
  • megőrzi a haj rugalmasságát és nem nehezíti el a hajat

Használata:
Használat előtt alaposan rázza fel. Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra.

Teljes összetevőlista

AQUA, DIMETHYL ETHER, ACRYLATES COPOLYMER, LANOLIN ALCOHOL (EUCERIT®), SQUALANE, LAURETH-4, SODIUM LAURETH SULFATE, AMINOMETHYL PROPANOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, COUMARIN, BHT, PARFUM A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Rögzítés, Hullámos haj ápolása
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Rögzítés mértéke
gyenge fixálás

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.