NiveaDeep Energy izzadásgátló spray uraknak

Nivea Deep Energy izzadásgátló spray uraknak
Nivea Deep Energy izzadásgátló spray uraknak
Akció
Új
150 ml
840Ft

560,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: NIV05155 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Nivea Deep Energy
Tulajdonságok

A minőségi Nivea Deep Energy izzadásgátló optimálisan szívja fel az izzadságot és semlegesíti a testszagokat. Minden nap a frissesség és tisztaság érzetét nyújtja.

Tulajdonságok:

  • szabályozza az izzadást és a bőr nedvességét
  • véd a kellemetlen szagoktól
  • hosszan tartó frissességérzetet kelt
  • kifejezetten a férfi bőr szükségleteire kifejlesztett készítmény

Használata:
Tiszta és száraz hónaljára vigye fel. A nap folyamán bármikor szükség szerint ismételje meg a felvitelt. Mindennapi használatra alkalmas.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. A palackban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.

Értékelés Nivea Deep Energy