Nivea Baby

sampon és fürdőhab 2 az 1-ben

Nivea Baby sampon és fürdőhab 2 az 1-ben
Nivea Baby sampon és fürdőhab 2 az 1-ben
200 ml
1 710Ft

Kód: NIV0404 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Választhat egy utazó kozmetikum készletet vagy egy napozó olajat ingyen a kosarában, ha legalább 13 000 Ft értékben vásárol.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 07. 18.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 07. 18.
Nivea Baby
200 ml | 1 710Ft

Nivea Baby termékleírás

A legkisebbek számára készült Nivea Baby Baby készítmény gyengéden tisztítja és a szükséges mértékben táplálja a baba bőrét.

Tulajdonságok:

  • kímélően tisztítja a gyermekek haját
  • fürdés közben táplálja a baba bőrét
  • figyelembe veszi a bőr természetes pH értékét
  • nem csípi a szemet

Tulajdonságok

Bőrtípus
érzékeny
Hajtípus
érzékeny fejbőr
Hatás
Fejbőr nyugtatása
Konzisztencia
gél

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.