Nivea Babysampon és fürdőhab 2 az 1-ben

Nivea Baby sampon és fürdőhab 2 az 1-ben
Nivea Baby sampon és fürdőhab 2 az 1-ben
200 ml
1 760Ft

Kód: NIV0404 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 02.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 05. 30.

Nivea Baby termékleírás
Tulajdonságok

A legkisebbek számára készült Nivea Baby Baby készítmény gyengéden tisztítja és a szükséges mértékben táplálja a baba bőrét.

Tulajdonságok:

  • kímélően tisztítja a gyermekek haját
  • fürdés közben táplálja a baba bőrét
  • figyelembe veszi a bőr természetes pH értékét
  • nem csípi a szemet

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Bőrtípus
érzékeny
Hatás
Nyugtatás
Fejbőrtípus
érzékeny fejbőr, normál fejbőr, viszkető fejbőr

Nivea a márkáról

A világhírű Nivea márkát 1911-ben Németországban alapították. Megálmodója Dr. Oscar Troplowitz gyógyszerész volt, aki el tudta végezni a víz és az olaj egy stabil krémbe történő egyesítését. A márka elnevezésekor a termék hófehér színe ihlette meg, ezért a hó latin elnevezéséből indult ki. Így született meg a napjainkra már legendássá vált Nivea krém.

A termék 1925-ben új ikonikus csomagolást kapott, de tartalmával egész idő alatt egészen napjainkig hű maradt az eredeti receptúrához. A klasszikus Nivea krém több generációnak vált élete részévé. A termék hatékonyan táplálja az arcbőrt és a bőrt. Bársonyosan finom textúrájának és sajátos illatának köszönhetően sokak számára a gyermekkort idézi meg.

Manapság a Nivea kozmetika már a minőségi és ápoló készítmények egész sorát jelenti, amelyek mindenki számára elérhetőek. A Nivea napozókrém vagy a Nivea Men férfi kozmetika kollekció tisztasága gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. A Nivea már több mint 100 éve ápolja az arcbőrt és a bőrt, és ez alatt az idő alatt az egész világon milliók valódi családtagjává vált.

Értékelés Nivea Baby