NishaneWulong Cha parfüm kivonat unisex

3×
Nishane Wulong Cha parfüm kivonat unisex
Nishane Wulong Cha parfüm kivonat unisex
Spóroljon
62 000Ft

Spóroljon 10%
50 ml
55 800Ft

Raktáron | 111 600,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: NSN1297
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Könnyed, mégis különleges, luxusos illatot rejt flakonjában a Nishane Wulong Cha parfüm kivonat unisex. Aromás, zöld tónusú akkordjai ideálisak a melegebb időjáráshoz nappali viseletre. Nagyszerű nőknek és férfiaknak is, és ezért aggodalom nélkül megoszthatja kedvesével.

  • mindennapi viseletre alkalmas illat
  • főként melegebb időjáráshoz
  • unisex illat

Illat összetétele
Igazán frissítő tónusokkal indít a Nishane Wulong Cha parfüm kivonat. Gyümölcs koktéljában a licsi, mandarin, narancs, és frissítő bergamott keveredik. Az energizáló tónusokat a tea illata követi, amely a fűszeres szerecsendióhoz társul. Legtovább bőrén a füge különleges illata, és a csábító pézsma akkordjai maradnak meg.

Illat története
Jorge Lee tervezte a 2015-ben megjelent Nishane Wulong Cha parfüm kivonatot. Minimalista, letisztult flakonját a masszív, fémes kupak díszíti. Jól tükrözi az illat luxusát, és kifinomultságát. Intenzív illata igazán hosszantartó, és remekül kibontakozik a melegebb időben férfiakon és nőkön is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, bergamott, licsi, mandarin-narancs aroma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szerecsendió, tea
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, füge
Az illat fajtája
aromás, zöld