Nioxin System 2 bőrápolás a finom természetes haj jelentős elvékonyodása ellen

    • Nioxin System 2 bőrápolás a finom természetes haj jelentős elvékonyodása ellen
    • Nioxin System 2 bőrápolás a finom természetes haj jelentős elvékonyodása ellen 1
    • Nioxin System 2 bőrápolás a finom természetes haj jelentős elvékonyodása ellen 2
    • Nioxin System 2 bőrápolás a finom természetes haj jelentős elvékonyodása ellen 3
    • Nioxin System 2 bőrápolás a finom természetes haj jelentős elvékonyodása ellen 4
      více

     Nioxin System 2 változatok

     • Nioxin System 2 bőrápolás a finom természetes haj jelentős elvékonyodása ellen 100 mlbőrápolás a finom természetes haj jelentős elvékonyodása ellen 

      Ez a termék jelenleg nem elérhető.

      100 ml
      Kód: NIO1476

      Figyelni az elérhetőséget

     Fel

     A Nioxin márkáról

     Értékelés

     Egyszerű használat

     Kozmetikai minőség

     Eredményesség

     Tulajdonságok

     Hajtípus

     Hajritkulás és hajhullás, vékony szálú haj

     Hatás

     Fejbőr nyugtatása, Hajnövekedés ösztönzése, Napsugárzás elleni hajvédelem, Táplálás és regeneráció

     Konzisztencia

     szérum

     Az amerikai Nioxin márkát Eva Graham alapította 1987 - ben, aki nemsokkal az első szülés után mélyebben elkezdett foglalkozni a hajhullással (alopécia) és annak problematikus kezelésével. A bőrgyógyászati szakértőkkel és más tudományos részlegekkel való együttműködésnek köszönhetően végül sikerült elérnie a fő célját - új generációs termékeket alkotni a hajhullás ellen. Rövid időn belül a Nioxin Research Laboratories, ezen a szakterületen belül, az egyik legsikeresebben működő társaság lett a piacon,. Nem titok, hogy a hajhullás elleni harc kihívást jelent. Viszont, ha a probléma tüneteit időben felismeri és megteszi a megfelelő intézkedéseket, akkor kikerülheti az esetleges műtéti terápiát. Ezen a ponton meg kell jegyezni, hogy a Nioxin a klinikai vizsgálatokon és fogyasztói felméréseken is sikert aratott (a résztvevők több mint 70 % - a már egy hónap után látható változást észlelt).

     A Nioxin termékek kategorizálva vannak: Thinning Hair System Kits (jelenleg összesen hat terméket tartalmaz, különböző hajtípusokra), Scalp Renew (anti-aging ápolás, amely csupán a kiválasztott szépségszalonokban érhető el + szérum a hajvégek töredezése ellen, házi használatra) és Intensive Treatment (a sajátos problémák megoldására).

     Végezetül tegyük hozzá, hogy a Nioxin kozmetika többször győzött már a Stylist Choice Award versenyen és a hatásaira számos híresség és professzionális fodrász esküszik. Applikálása könnyű, a pH értéke pedig 5.0 - 7.5. Egyes termékek ráadásul SPF 15 - öt is tartalmaznak (Sun Protection Factor).

     A Nioxin márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki fél a kopaszodástól, kiváló minőségű sampont, kondicionálót vagy regeneráló maszkot keres, valamint gyönyörű és gazdag hajzatra vágyik.

      

      

     Fel

     Értékelés Nioxin System 2

     • 2016. január 8., péntek
      N. G.

      Már első használta után optikailag dúsabbá teszi a hajat. Mindenkinek ajánlom.

     • 2015. október 19., hétfő
      Illes Andrea

      Része a Nioxin programnak és nagyon jó szer. A hajam teljesen visszanőtt.

     Mit gondol Ön a Nioxin System 2 termékről?

     A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


     Értékelés *

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "     Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

     Menu