Nioxin 3D Intensive Diaboosthajkúra a haj átmérőjének megerősítésére, azonnali hatással

9×
Nioxin 3D Intensive Diaboost hajkúra a haj átmérőjének megerősítésére, azonnali hatással
Nioxin 3D Intensive Diaboost hajkúra a haj átmérőjének megerősítésére, azonnali hatással
Akció
16500Ft

Spóroljon 46%
100 ml
8990Ft

Kód: NIO1516 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 02. 25.
Személyes átvétel
kedd 2020. 02. 25.
 • termékleírás
 • a márkáról
 • Értékelés

Nioxin 3D Intensive Diaboost termékleírás
Tulajdonságok

Azonnal látható teltebb megjelenésű haj! A Nioxin 3D Intensive Diaboost egyedülálló hajkúra megbízhatóan regenerálja a ritkuló hajat és már az 1. alkalmazás után jelentősen nagyobb tömeget biztosít.

A Nioxin 3D Intensive Diaboost minden egyes hajszálat vastagabbá tesz, ezzel segíti az észrevehetően teltebb frizura elérését. A haja nem csak nagyobb tömegű, de fényes, erős és rugalmas is lesz tőle, így élvezheti az egészségesebb megjelenését.

Tulajdonságai:

 • már az 1. használat után láthatóan erősebb lesz a haj
 • minden egyes hajszálat megerősít és megnöveli az átmérőjét
 • alaposan regenerálja a hajat és megkönnyíti a haj kezelését
 • védi a hajat a károsodástól és támogatja a növekedését
 • fényes és vitalitással teli hajat eredményez
 • megakadályozza a hajvégek szálkásodását

Összetétele:

 • HTX technológia – a hajat láthatóan erősítő forradalmi technológia
 • panthenol – megőrzi a haj szépségét és kedvezően befolyásolja a minőségét
 • koffein – hatékonyan meggátolja a hajhullást
 • niacinamid – serkenti a haj növekedését

Alkalmazása:
Vigye fel a nedves vagy száraz hajra közvetlenül a hajtövekhez és masszírozza be. Ezután gondosan fésülje ki a hajat egészen a végekig. Ne öblítse le.
A jobb eredmény elérése érdekében naponta alkalmazza és ápolja a hajat a Nioxin 3D Intensive termékcsalád többi termékével is.

Tulajdonságok

Konzisztencia
szérum
Hajtípus
vékony szálú haj, minden hajtípus, hajritkulás és hajhullás
Hatás
Sűrűség és vitalitás, Hajdúsítás
Fejbőrtípus
érzékeny fejbőr, minden fejbőrtípus

Nioxin a márkáról

Az amerikai Nioxin márkát Eva Graham alapította 1987 - ben, aki nemsokkal az első szülés után mélyebben elkezdett foglalkozni a hajhullással (alopécia) és annak problematikus kezelésével. A bőrgyógyászati szakértőkkel és más tudományos részlegekkel való együttműködésnek köszönhetően végül sikerült elérnie a fő célját - új generációs termékeket alkotni a hajhullás ellen. Rövid időn belül a Nioxin Research Laboratories, ezen a szakterületen belül, az egyik legsikeresebben működő társaság lett a piacon,. Nem titok, hogy a hajhullás elleni harc kihívást jelent. Viszont, ha a probléma tüneteit időben felismeri és megteszi a megfelelő intézkedéseket, akkor kikerülheti az esetleges műtéti terápiát. Ezen a ponton meg kell jegyezni, hogy a Nioxin a klinikai vizsgálatokon és fogyasztói felméréseken is sikert aratott (a résztvevők több mint 70 % - a már egy hónap után látható változást észlelt).

A Nioxin termékek kategorizálva vannak: Thinning Hair System Kits (jelenleg összesen hat terméket tartalmaz, különböző hajtípusokra), Scalp Renew (anti-aging ápolás, amely csupán a kiválasztott szépségszalonokban érhető el + szérum a hajvégek töredezése ellen, házi használatra) és Intensive Treatment (a sajátos problémák megoldására).

Végezetül tegyük hozzá, hogy a Nioxin kozmetika többször győzött már a Stylist Choice Award versenyen és a hatásaira számos híresség és professzionális fodrász esküszik. Applikálása könnyű, a pH értéke pedig 5.0 - 7.5. Egyes termékek ráadásul SPF 15 - öt is tartalmaznak (Sun Protection Factor).

A Nioxin márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki fél a kopaszodástól, kiváló minőségű sampont, kondicionálót vagy regeneráló maszkot keres, valamint gyönyörű és gazdag hajzatra vágyik.

Értékelés Nioxin 3D Intensive Diaboost