Nioxin 3D Intensivehajkúra a haj átmérőjének megerősítésére, azonnali hatással

7×
Nioxin 3D Intensive hajkúra a haj átmérőjének megerősítésére, azonnali hatással
Nioxin 3D Intensive hajkúra a haj átmérőjének megerősítésére, azonnali hatással
16 500Ft

Spóroljon 44%
100 ml
9 230Ft

Kód: NIO1516 | Raktáron
1

Kosárba téve

Nioxin 3D Intensive hajkúra a haj átmérőjének megerősítésére, azonnali hatással
| 1 db | 9 230Ft
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 09. 24.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 09. 24.

Nioxin 3D Intensive termékleírás

Leírás:
Az egyedülálló Nioxin Intensive Treatment hajkúra azonnal meg tudja erősíteni a hajszálak átmérőjét, és ezáltal dúsabbá teszi a haját. A Nioxin Intensive Treatment az átmérő növekedést a hajrostok teljes hosszúságban történő bevonásával éri el.

Az eredmény már első alkalmazás után azonnal észrevehető. A dúsabb hatáson kívül a haja soha nem látott fényt, erőt és rugalmasságot kap. A Nioxin Intensive Treatment páratlan hajkúra segítségével a dús haj játszi könnyedséggel megvalósítható, ugyanakkor a haja egészséges megjelenését is kap!

Hatásai:

  • azonnal dúsabb haj
  • erősíti a hajrostokat

Hajtípus:
Finom szálú haj

Alkalmazása:
Vigyen fel a hajára és a frissen mosott törölközőszáraz fejbőrre kis mennyiségű készítményt. Gyengéden masszírozza be és ne öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus, vékony szálú haj
Hatás
Hajdúsítás, Sűrűség és vitalitás
Konzisztencia
szérum

Nioxin a márkáról

Az amerikai Nioxin márkát Eva Graham alapította 1987 - ben, aki nemsokkal az első szülés után mélyebben elkezdett foglalkozni a hajhullással (alopécia) és annak problematikus kezelésével. A bőrgyógyászati szakértőkkel és más tudományos részlegekkel való együttműködésnek köszönhetően végül sikerült elérnie a fő célját - új generációs termékeket alkotni a hajhullás ellen. Rövid időn belül a Nioxin Research Laboratories, ezen a szakterületen belül, az egyik legsikeresebben működő társaság lett a piacon,. Nem titok, hogy a hajhullás elleni harc kihívást jelent. Viszont, ha a probléma tüneteit időben felismeri és megteszi a megfelelő intézkedéseket, akkor kikerülheti az esetleges műtéti terápiát. Ezen a ponton meg kell jegyezni, hogy a Nioxin a klinikai vizsgálatokon és fogyasztói felméréseken is sikert aratott (a résztvevők több mint 70 % - a már egy hónap után látható változást észlelt).

A Nioxin termékek kategorizálva vannak: Thinning Hair System Kits (jelenleg összesen hat terméket tartalmaz, különböző hajtípusokra), Scalp Renew (anti-aging ápolás, amely csupán a kiválasztott szépségszalonokban érhető el + szérum a hajvégek töredezése ellen, házi használatra) és Intensive Treatment (a sajátos problémák megoldására).

Végezetül tegyük hozzá, hogy a Nioxin kozmetika többször győzött már a Stylist Choice Award versenyen és a hatásaira számos híresség és professzionális fodrász esküszik. Applikálása könnyű, a pH értéke pedig 5.0 - 7.5. Egyes termékek ráadásul SPF 15 - öt is tartalmaznak (Sun Protection Factor).

A Nioxin márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki fél a kopaszodástól, kiváló minőségű sampont, kondicionálót vagy regeneráló maszkot keres, valamint gyönyörű és gazdag hajzatra vágyik.

Értékelés Nioxin 3D Intensive