Nioxin 3D Experct Carehajhab a szín védelméért

Nioxin 3D Experct Care hajhab a szín védelméért
Nioxin 3D Experct Care hajhab a szín védelméért
150 ml
9040Ft

Kód: NIO02234 | Raktáron
1

Kosárba téve

Nioxin 3D Experct Care hajhab a szín védelméért 150 ml
| 1 db | 9040Ft
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 11. 13.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 11. 13.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Nioxin 3D Experct Care termékleírás
Tulajdonságok

Az öblítést nem igénylő Nioxin 3D Experct Care hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.

Tulajdonságok:

  • minőségében javítja a haj szerkezetét
  • kiküszöböli a haj töredezését
  • kiemeli a hajszín intenzitását

Használata:
Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le.

Tulajdonságok

Fejbőrtípus
érzékeny fejbőr, minden fejbőrtípus
Hajtípus
festett haj, hajritkulás és hajhullás, törékeny és töredezett haj
Hatás
Hajszín megóvása, Töredezett hajvégek megelőzése
Konzisztencia
hab

Nioxin a márkáról

Az amerikai Nioxin márkát Eva Graham alapította 1987 - ben, aki nemsokkal az első szülés után mélyebben elkezdett foglalkozni a hajhullással (alopécia) és annak problematikus kezelésével. A bőrgyógyászati szakértőkkel és más tudományos részlegekkel való együttműködésnek köszönhetően végül sikerült elérnie a fő célját - új generációs termékeket alkotni a hajhullás ellen. Rövid időn belül a Nioxin Research Laboratories, ezen a szakterületen belül, az egyik legsikeresebben működő társaság lett a piacon,. Nem titok, hogy a hajhullás elleni harc kihívást jelent. Viszont, ha a probléma tüneteit időben felismeri és megteszi a megfelelő intézkedéseket, akkor kikerülheti az esetleges műtéti terápiát. Ezen a ponton meg kell jegyezni, hogy a Nioxin a klinikai vizsgálatokon és fogyasztói felméréseken is sikert aratott (a résztvevők több mint 70 % - a már egy hónap után látható változást észlelt).

A Nioxin termékek kategorizálva vannak: Thinning Hair System Kits (jelenleg összesen hat terméket tartalmaz, különböző hajtípusokra), Scalp Renew (anti-aging ápolás, amely csupán a kiválasztott szépségszalonokban érhető el + szérum a hajvégek töredezése ellen, házi használatra) és Intensive Treatment (a sajátos problémák megoldására).

Végezetül tegyük hozzá, hogy a Nioxin kozmetika többször győzött már a Stylist Choice Award versenyen és a hatásaira számos híresség és professzionális fodrász esküszik. Applikálása könnyű, a pH értéke pedig 5.0 - 7.5. Egyes termékek ráadásul SPF 15 - öt is tartalmaznak (Sun Protection Factor).

A Nioxin márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki fél a kopaszodástól, kiváló minőségű sampont, kondicionálót vagy regeneráló maszkot keres, valamint gyönyörű és gazdag hajzatra vágyik.

Értékelés Nioxin 3D Experct Care

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!