Nina RicciNina Extra Rouge Eau de Parfum hölgyeknek

8×
Nina Ricci Nina Extra Rouge Eau de Parfum hölgyeknek
Nina Ricci Nina Extra Rouge Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
18 570Ft

Spóroljon 6%
30 ml
17 360Ft

Raktáron | 57 866,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: NIN01647
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2021. 11. 30.

Szereti a zamatos, ropogós almát? Mostantól egyenesen imádni fogja! A Nina Ricci Extra Rouge női Eau de Parfum ugyanis extra adag gourmand zamatot, azaz illatkompozíciót rejt magában. Az eddig legintenzívebb érzéki élményt hozta el, amellyel a Nina Ricci „almáknál“ valaha találkozhatott.

  • gourmand, keleties illat virágos tónusokkal
  • az egyedülálló alma formájú üvegcsés Nina Ricci parfümsorozatot bővíti
  • 2021-ben mutatták be

Az illat összetétele
Beleszagolva már az első pillanatban elbűvöli Önt a fekete ribizli zöld tónusával, amely tökéletes harmóniát alkot a málna üdén savanykás illatával. Mindezt a keserű-édes grépfrút festi alá. Némi idő elteltével a rózsabimbó és kissé fűszeres tea is megjelenik. Mindennek a hátterében az édes vaníliát és a pralinét érzi majd, melyek a legtovább érezhetők a bőrén.

Az illat története
A Rushemy Botter and Lisi Herrebrugh által alkotott Nina Ricci Nina Extra Rouge játékos, ugyanakkor elegáns illat. Illatkompozíciója még nagyobb intenzitásával tűnik ki, még több határozottság és merészség árad belőle, mint a korábbi Nina Ricci parfümökből.

Az elbűvölő alma formájú üvegcse viszont még mindig a vidámság, szabadság és játékosság szimbóluma. Telt vörös, bársonyosan matt felülete egyenesen az erős egyéniségű illat számára készült. Egy szempillantás alatt beleszeret Ön is ebbe az Eau de Parfum illatba.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
málna, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tea, rózsabimbó
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, praliné
Az illat fajtája
orientális, virágos, gourmand

Nina Ricci divattervezőnő alkotásaiból a nőiesség, az előkelőség és az egyedülállóság árad. A márka haute couture divatháza 1932-ben jött létre Párizsban, válogatott anyagokból készült, tökéletes szabású ruhái pedig a párizsi nők szépségét emeli. A divattervezőnő és fia a divatkollekciók mellett hamarosan megjelentették a Nina Ricci parfümöket is, melyek mai napig elengedhetetlenül hozzátartoznak ehhez a francia márkához.

A legeslegelső Nina Ricci parfüm az 1946-ban bemutatott Coeur Joie volt. A sorban másodikként megjelenő L‘Air du Temps pedig 1948. óta dacol az idők és a divat kihívásaival. A híres kristálygalambbal koronázott üvegcsében rejtőző esszencia a szerelmet és a szabadságot testesíti meg, és a márka ikonikus parfümjévé vált. Népszerűsége nagyban hozzájárult a divatház nemzetközi sikereihez, és a mai napig végtelen inspirációforrásul szolgál a további Nina Ricci parfümök megalkotásához.