Nina Ricci Love in Pariseau de parfum hölgyeknek

13×
Nina Ricci Love in Paris eau de parfum hölgyeknek
Nina Ricci Love in Paris eau de parfum hölgyeknek
50 ml
19 170Ft

Kód: NIN0029 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 08. 14.
Személyes átvétel
péntek 2020. 08. 14.

Nina Ricci Love in Paris parfüm leírása
Összetétel

Nem is kell repülőjegyet foglalnia ahhoz, hogy testközelben legyen önhöz a világ legromantikusabb városa! A Nina Ricci Love in Paris Eau de Parfum bűbájosan virágos illata párizsi sétára repíti önt, amelyben az érzelmek bűvkörében olyan szerelmet él át, mint egy gyönyörű álomban.

  • lágy, virágos illat
  • a legjobb arcát nap közben mutatja
  • Párizs varázsát testesíti meg

Az illat összetétele
Az érzékeket először a bergamott édesen gyengéd, citrusos illata és az ánizs fűszeres árnyalatai ragadják magukkal. Rövidesen utánuk a bazsarózsa és a bódító rózsa ízig-vérig nőies, virágos illata bontakozik ki, hogy aztán teljesen előtérbe kerüljön a szívillatban. Az illatkompozíciónak a pézsma, a fás jegyek és a melengető vanília kölcsönöznek energiát és hosszú lecsengést.

Az illat története
A Nina Ricci Love in Paris hasonló hatással van viselőjére, mint a kibontakozó szerelmek: izgatottá tesz. Az álom és a valóság közti átmenetet testesíti meg, és nemcsak az üvegcsét díszítő szívnek, hanem illatának köszönhetően is szabad utat ad a szerelemnek. Az illatkompozíciónak mindenki azonnal megadja magát!

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, ibolya, csillagánizs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, jázmin, bazsarózsa, sárgabarack
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, orchidea, vanília, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Nina Ricci a márkáról

Nina Ricci divattervezőnő alkotásaiból a nőiesség, az előkelőség és az egyedülállóság árad. A márka haute couture divatháza 1932-ben jött létre Párizsban, válogatott anyagokból készült, tökéletes szabású ruhái pedig a párizsi nők szépségét emeli. A divattervezőnő és fia a divatkollekciók mellett hamarosan megjelentették a Nina Ricci parfümöket is, melyek mai napig elengedhetetlenül hozzátartoznak ehhez a francia márkához.

A legeslegelső Nina Ricci parfüm az 1946-ban bemutatott Coeur Joie volt. A sorban másodikként megjelenő L‘Air du Temps pedig 1948. óta dacol az idők és a divat kihívásaival. A híres kristálygalambbal koronázott üvegcsében rejtőző esszencia a szerelmet és a szabadságot testesíti meg, és a márka ikonikus parfümjévé vált. Népszerűsége nagyban hozzájárult a divatház nemzetközi sikereihez, és a mai napig végtelen inspirációforrásul szolgál a további Nina Ricci parfümök megalkotásához.

Értékelés Nina Ricci Love in Paris