Nina Ricci L'Extaseeau de parfum hölgyeknek

17×
Nina Ricci L'Extase eau de parfum hölgyeknek
Nina Ricci L'Extase eau de parfum hölgyeknek
80 ml
28 520Ft

Kód: NIN0581 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 07. 16.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 07. 16.

Nina Ricci L'Extase parfüm leírása
Összetétel

Ismeri az ön legtitkosabb fantáziáit és a vágyat is, hogy ledobja a ruháit, hogy végre önmagának és szabadnak érezhesse magát. A Nina Ricci L'Extase női Eau de Parfum a leplezett és túlfűtött álmokat testesíti meg, így elvezeti önt a tökéletesen érzéki beteljesülésig: az extázisig.

  • virágos-keleties illat, amelyet egyaránt alkottak nappali és esti viseletre
  • egy illat, amelyet a nők erotikus fantáziái ihlettek
  • Francis Kurkdjian parfümőr alkotása

Az illat összetétele
A fehér virágok és a rózsás jegyek egy csipetnyi borssal összhangban vonzzák önt az Eau de Parfum intenzíven érzéki kompozíciója felé. A hatás azután is megmarad, hogy a virágok illata háttérbe lépett, és kiemelkedtek a pézsma és a benzoeviasz tisztán balzsamos jegyei, karöltve a selymesen lágy cédrussal.

Az illat története
A Nina Ricci L'Extase üvegcse exkluzív formájával nyűgöz le mindenkit, hogy tökéletes őrzője legyen a nők legtitkosabb fantáziáit rejtő Eau de Parfum-nek. A mályvaszín árnyalat az üvegcse aljától az aranyszínű, elegáns kupakig fokozatosan világosodik ki. Az üveget és a kupakot szaténszalag választja el egymástól, és nemcsak a belbecset, hanem a külcsínt tekintve is lenyűgözővé teszi a parfüm nyújtotta élményt.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsabors, körte, őszibarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, fehér virágok, málna, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, borostyán, pézsma, benzoin
Az illat fajtája
orientális, virágos

Nina Ricci a márkáról

Nina Ricci divattervezőnő alkotásaiból a nőiesség, az előkelőség és az egyedülállóság árad. A márka haute couture divatháza 1932-ben jött létre Párizsban, válogatott anyagokból készült, tökéletes szabású ruhái pedig a párizsi nők szépségét emeli. A divattervezőnő és fia a divatkollekciók mellett hamarosan megjelentették a Nina Ricci parfümöket is, melyek mai napig elengedhetetlenül hozzátartoznak ehhez a francia márkához.

A legeslegelső Nina Ricci parfüm az 1946-ban bemutatott Coeur Joie volt. A sorban másodikként megjelenő L‘Air du Temps pedig 1948. óta dacol az idők és a divat kihívásaival. A híres kristálygalambbal koronázott üvegcsében rejtőző esszencia a szerelmet és a szabadságot testesíti meg, és a márka ikonikus parfümjévé vált. Népszerűsége nagyban hozzájárult a divatház nemzetközi sikereihez, és a mai napig végtelen inspirációforrásul szolgál a további Nina Ricci parfümök megalkotásához.

Értékelés Nina Ricci L'Extase