Választott már

  • Parfümök
  • Niche
  • Férfiaknak

Szűrő megnyitása Szűrő bezárása

árfolyamkülönbség

akár

Márka

Továbbiak megtekintése …

Ajánlás alapján rendezve Ár szerint Eladás alapján

12 3 53

12 3 4 5 53 Továbbiak megtekintése

Mi olyan izgalmas és különleges a niche parfümökben?

Ritka alapanyagok, szokatlan illatkompozíciók és komplex előállítási folyamat. Ezek a jellemzői az egyedi niche parfümöknek, amelyek túlmutatnak minden szokványos mainstream terméken.

A niche illatok összeállításában igazi nagymesterek vesznek részt, kik nem félnek a szokatlan illatok eszenciáit ötvözni. A niche parfümök gyakran kis parfümkészítő műhelyekben készülnek, igen bonyolult előállítási folyamattal. A hangsúly a ritka alapanyagokon van, amelyek a világ különböző tájairól származnak. Megtalálhatjuk pl. a ritka damaszkuszi rózsát, a ritkán előforduló ásványokból készített eszenciákat vagy a Laoszból származó oudot. Ezek az alkotóelemek a niche parfümökben a legtisztább állapotban találhatók.

 

A niche parfümök eredeti illatok, amelyet nagyra értékelnek a legigényesebb parfümszakértők és mindenki, akik szeretik az illatok világát, és szívesen fedeznek fel új, egzotikus illatokat. Fedezze fel a különleges illatok világát, amellyel a mindennapokban nem találkozhat. Nálunk megtalálja a jól ismert Amouage, Montale, Annick Goutal vagy Creed márkák legjobb niche női, férfi és uniszex parfümjeit is.

teljes szöveg szöveg elrejtése