Neutrogena Body Care

gyorsan felszívódó testbalzsam normál bőrre

Neutrogena Body Care gyorsan felszívódó testbalzsam normál bőrre
Neutrogena Body Care gyorsan felszívódó testbalzsam normál bőrre
Neutrogena Body Care gyorsan felszívódó testbalzsam normál bőrre
200 ml
1 450Ft

Kód: NEU1639 | Utolsó 3 db maradt
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Tulajdonságok

Bőrtípus
normál

Neutrogena A márkáról

A Neutrogena már csaknem egy évszázada gondoskodik a hatékony arc- és bőrápolásról. A márka történetének kezdete az 1930-as évekre tehető, amikor Manny Stolaroff elkezdte értékesíteni termékeit a szépségszalonok számára. A fordulópontot 1954-ben az jelentette, hogy tudomást szerzett a Napóleon orvosának unokája által készített szappan tulajdonságairól. Ez a szappan nem irritálta a bőrt és könnyen lemosható volt. Ezzel annyira elbűvölte Stolaroffot, hogy Neutrogena néven forgalmazni kezdte.

Ezután minden felgyorsult. Az 1960-as években ugyanezzel a névvel vállalatot alapított, majd a zord időjárási viszonyoknak kitett bőr szükségleteihez igazodó norvég formula egyedülálló összetételének szabadalmaztatása végleg meghozta a márka sikerét.

Manapság a norvég formulával készült Neutrogena Visibly Renew kollekción kívül a Neutrogena Visibly Clear arcápoló termékcsalád és a Neutrogena kézkrémek is a márka ikonikus termékei közé tartoznak. Az aktív összetevőknek és a vezető bőrgyógyászokkal való szoros együttműködésnek köszönhetően olyan kozmetikumok születtek, melyek valóban figyelembe veszik a bőr igényeit és hatékonyan ápolnak.

Menu