Nautica Voyageeau de toilette uraknak

12×
Nautica Voyage eau de toilette uraknak
Nautica Voyage eau de toilette uraknak
100 ml

Kód: NAU0086 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Nautica Voyage parfüm leírása
Összetétel

Már maga a Nautica Voyage Eau de Toilette színe a hűvös és kristálytiszta tengervízre emlékeztet, míg a gyártó neve a vad hullámokon ringatózó hajót idézi. Mindkettő hűvös energiaáradatot ígér, amit a férfiak tavaszi és nyári napokon értékelnek nagyra, legyen szó akár sportról, akár egy sétáról a tikkasztó városi utcákon.

Nautica Voyage - zöld alma alapillat, mely későbbi hullámaiban nyer virágos árnyalatot. A gyümölcsös és üde jegy fokozatosan gyengül. Az alapillatban pézsma és tölgymoha érezhető. Ezek az összetevők egyensúlyozzák azt az energiát, amellyel a Nautica Voyage kirobban a testén.

A frissítő érzést, mely órákon keresztül kitart, és az illat összehangoltságát, melyre környezete is felfigyel. Akik már kipróbálták a Nautica Voyage Eau de Toilette hatását, többnyire az árkategória legjobb "sportos" illataként értékelik. Lehet Ön az a következő férfi, akit a forró nyári napokon elkísér majd a Nautica Voyage. Az illat 2006-ban került forgalomba.  

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
lótusz, mimóza
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, borostyán, tölgymoha, pézsma
Az illat fajtája
vizes, fás

Nautica a márkáról

Nautica egy amerikai divat márka, amely 1973-ban alakult. Ez a márka az amerikai sport klasszikus szimbóluma, mely elsősorban a minőségi anyagok használatával büszkélkedhet. A márka eredetileg minőségi és kényelmes férfi ruházat gyártására összpontosított a tengerjáró hajósok, főként a vízi sportolók számára. Azóta a márka más irányba is fejődött, nem csak kizárólag egy sportágra szakosodott. Széles körű szabadidős viseletet kínál férfiaknak és nőknek, akik az aktív és kalandos életet szeretik. 1992-ben a Nautica többek közt a parfüm gyűjteményével is megjelent a piacon. Minden parfüm a márka sportos, kényelmes és barátságos szellemiségével jött létre.

Értékelés Nautica Voyage