Naturalium Fruit Pleasure Peach frissítő test spray

Naturalium Fruit Pleasure Peach frissítő test spray
Naturalium Fruit Pleasure Peach frissítő test spray
200 ml

Kód: NRL0114 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Naturalium Fruit Pleasure Peach

A minőségi Naturalium Fruit Pleasure Peach test spray bármikor a nap folyamán kellemesen felüdíti.

Tulajdonságok:

  • frissít és energiát ad
  • kellemes illatú
  • frissít és kellemes tisztaság érzetet nyújt

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Naturalium a márkáról

A Naturalium márka a prémium minőségű kozmetikumokat gyártó spanyol Beauty Emotions vállalat portfóliója. Valamennyi terméke az egyszerűséget és a természethez való visszatérés utáni vágyat tükrözi. A Naturalium termékek mindenek előtt a rég elfelejtett emlékeket felidéző, erősen pozitív érzelmeket ébresztő illatukról váltak híressé.
Fontos megemlíteni, hogy a Naturalium márkának több jellegzetes sorozata is van, például kókusz vagy mangó. A Naturalium márkájú készítmények alkalmazása egyszerű, hatásuk gyors. Összetevőik között megtalálhatjuk az argán, mandula, shea vaj kivonatokat, és egyéb más bevált alkotóelemeket.
A Naturalium kozmetikumok rendkívül hatékonyak és biztonságosak. Rendszeres használatuk biztosan nem borítja fel a költségvetését. Nem hanyagolható el az a tény sem, hogy a Beauty Emotions támogatja az ENSZ World Vision közhasznú szervezetét, mely a világon szegénységben élő gyerekeken igyekszik segíteni.
A Naturalium márka mindenkinek elnyeri tetszését, aki egyediségét és egyéniségét szeretné hangsúlyozni, megfizethető árú minőséget keres, és szívesen támogatja a jó dolgokat.  

Értékelés Naturalium Fruit Pleasure Peach