Natura Siberica Tuva Siberica Black Root folyékony szappan testre és hajra

Natura Siberica Tuva Siberica Black Root folyékony szappan testre és hajra
Natura Siberica Tuva Siberica Black Root folyékony szappan testre és hajra
300 ml
4 890Ft

1 630,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: NTR03428 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Natura Siberica Tuva Siberica Black Root
Tulajdonságok

Tulajdonságok:

  • lemossa a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket
  • táplálja és ápolja a bőrt
  • tisztítja a hajat és a fejbőrt

Használata:
Zuhanyozás vagy fürdés során alkalmazza. Vigye fel a teljes testfelületre, majd öblítse le meleg vízzel. Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
regenerálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Natura Siberica a márkáról

A Natura Siberica szerves kozmetikumok gyártására és értékesítésére szakosodott orosz márka. Széles kínálatában több tucat kiváló minőségű termék található, melyeket a felhasználók életkortól függetlenül alkalmazhatnak.
Valamennyi Natura Siberica márkájú készítmény alapját a szibériai és távol-keleti vad természet adja. Összetételükben megtalálható például a disznóparéj (amaránt), a fehér somkóró, a nagyvirágú mályva és más érdekes gyógynövények is. Ezek többségét a Natura Siberica saját gazdaságában termesztik, Oroszországban ez az első ilyen vállalkozás.
A Natura Siberica nagy hangsúlyt helyez a kutatásra és a fejlesztésre. A vállalat rendszeresen szervez kalandos expedíciókat, ezek fő célját az új alapanyagok felkutatása jelenti. Mindezek mellett különböző tudományos intézetekkel és szakmai testületekkel is együttműködik.
A Natura Siberica kozmetikumok hatékony, környezetbarát és nem utolsó sorban megfizethető árú készítmények. Különlegességüket támasztja alá, hogy az évek során számos rangos díjat és tanúsítványt kaptak. A Natura Siberica a kedvező árú minőségi kozmetikumokat keresők márkája.  

Értékelés Natura Siberica Tuva Siberica Black Root