Skip to main content

Natura SibericaTuva Siberica Deer Moss sampon a haj növekedéséért és megerősítéséért a hajtövektől kezdve

2×
Natura Siberica Tuva Siberica Deer Moss sampon a haj növekedéséért és megerősítéséért a hajtövektől kezdve
Natura Siberica Tuva Siberica Deer Moss sampon a haj növekedéséért és megerősítéséért a hajtövektől kezdve
300 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: NTR03413

A kiváló Natura Siberica Tuva Siberica Deer Moss sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.

Tulajdonságok:

  • tisztítja a hajat és a fejbőrt
  • serkenti a hajnövekedést
  • selymessé teszi a hajat

Összetétel:

  • legalább 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Használata:
Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
növekedést serkentő, Táplálás
Hatóanyag
panthenollal
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
hajritkulás és hajhullás

A Natura Siberica szerves kozmetikumok gyártására és értékesítésére szakosodott orosz márka. Széles kínálatában több tucat kiváló minőségű termék található, melyeket a felhasználók életkortól függetlenül alkalmazhatnak.
Valamennyi Natura Siberica márkájú készítmény alapját a szibériai és távol-keleti vad természet adja. Összetételükben megtalálható például a disznóparéj (amaránt), a fehér somkóró, a nagyvirágú mályva és más érdekes gyógynövények is. Ezek többségét a Natura Siberica saját gazdaságában termesztik, Oroszországban ez az első ilyen vállalkozás.
A Natura Siberica nagy hangsúlyt helyez a kutatásra és a fejlesztésre. A vállalat rendszeresen szervez kalandos expedíciókat, ezek fő célját az új alapanyagok felkutatása jelenti. Mindezek mellett különböző tudományos intézetekkel és szakmai testületekkel is együttműködik.
A Natura Siberica kozmetikumok hatékony, környezetbarát és nem utolsó sorban megfizethető árú készítmények. Különlegességüket támasztja alá, hogy az évek során számos rangos díjat és tanúsítványt kaptak. A Natura Siberica a kedvező árú minőségi kozmetikumokat keresők márkája.