Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl fogfehérítő fogkrém a friss lehelletért

Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl fogfehérítő fogkrém a friss lehelletért
Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl fogfehérítő fogkrém a friss lehelletért
100 g
1 320Ft

1 320,00Ft / 100 g, áfával
Kód: NTR03012 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl fogrém a fogak kíméletes fehérítésére szolgál. Hatékonyan távolítja el a fogak kellemetlen elszíneződését és rendszeres használatát ragyogó mosollyal köszöni meg önnek.

Tulajdonságok:

  • garantáltan kíméli a fogzománcot
  • tisztaság és frissesség érzetet hagy a szájban
  • finoman fehérítő hatású

Használata:
Célszerű a fogkrémet legalább napi 2 alkalommal, reggel és este, valamint minden étkezés után használni. Mossa a fogait legalább 2 percig alaposan.

Tulajdonságok

Hatás
fehérítő

Natura Siberica a márkáról

A Natura Siberica szerves kozmetikumok gyártására és értékesítésére szakosodott orosz márka. Széles kínálatában több tucat kiváló minőségű termék található, melyeket a felhasználók életkortól függetlenül alkalmazhatnak.
Valamennyi Natura Siberica márkájú készítmény alapját a szibériai és távol-keleti vad természet adja. Összetételükben megtalálható például a disznóparéj (amaránt), a fehér somkóró, a nagyvirágú mályva és más érdekes gyógynövények is. Ezek többségét a Natura Siberica saját gazdaságában termesztik, Oroszországban ez az első ilyen vállalkozás.
A Natura Siberica nagy hangsúlyt helyez a kutatásra és a fejlesztésre. A vállalat rendszeresen szervez kalandos expedíciókat, ezek fő célját az új alapanyagok felkutatása jelenti. Mindezek mellett különböző tudományos intézetekkel és szakmai testületekkel is együttműködik.
A Natura Siberica kozmetikumok hatékony, környezetbarát és nem utolsó sorban megfizethető árú készítmények. Különlegességüket támasztja alá, hogy az évek során számos rangos díjat és tanúsítványt kaptak. A Natura Siberica a kedvező árú minőségi kozmetikumokat keresők márkája.  

Értékelés Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl