Natura Siberica Natural Siberian 7 Northern Herbs fogkrém ínyvérzés ellen

3×
Natura Siberica Natural Siberian 7 Northern Herbs fogkrém ínyvérzés ellen
Natura Siberica Natural Siberian 7 Northern Herbs fogkrém ínyvérzés ellen
100 g
1 210Ft

1 210,00Ft / 100 g, áfával
Kód: NTR03014 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Natura Siberica Natural Siberian 7 Northern Herbs

A kiváló minőségű Natura Siberica Natural Siberian fogkrém természetes kivonatok segítségével ápolja a fogait. Hatékony megelőzést biztosít a fogszuvasodás, fogkő és a foglepedék ellen.

Tulajdonságok:

  • megnyugtatja és erősíti a fogínyt
  • csökkenti a fogínyvérzést
  • tisztaság és frissesség érzetet hagy a szájban

Használata:
Célszerű a fogkrémet legalább napi 2 alkalommal, reggel és este, valamint minden étkezés után használni. A fogai készre tisztításához használjon fogselymet vagy fogköztisztító kefét.

Natura Siberica a márkáról

A Natura Siberica szerves kozmetikumok gyártására és értékesítésére szakosodott orosz márka. Széles kínálatában több tucat kiváló minőségű termék található, melyeket a felhasználók életkortól függetlenül alkalmazhatnak.
Valamennyi Natura Siberica márkájú készítmény alapját a szibériai és távol-keleti vad természet adja. Összetételükben megtalálható például a disznóparéj (amaránt), a fehér somkóró, a nagyvirágú mályva és más érdekes gyógynövények is. Ezek többségét a Natura Siberica saját gazdaságában termesztik, Oroszországban ez az első ilyen vállalkozás.
A Natura Siberica nagy hangsúlyt helyez a kutatásra és a fejlesztésre. A vállalat rendszeresen szervez kalandos expedíciókat, ezek fő célját az új alapanyagok felkutatása jelenti. Mindezek mellett különböző tudományos intézetekkel és szakmai testületekkel is együttműködik.
A Natura Siberica kozmetikumok hatékony, környezetbarát és nem utolsó sorban megfizethető árú készítmények. Különlegességüket támasztja alá, hogy az évek során számos rangos díjat és tanúsítványt kaptak. A Natura Siberica a kedvező árú minőségi kozmetikumokat keresők márkája.  

Értékelés Natura Siberica Natural Siberian 7 Northern Herbs3