NATURA SIBERICA LOVES LATVIA megújító balzsam hajra hajra | notino.hu

Natura Siberica Loves Latvia

megújító balzsam hajra hajra

Natura Siberica Loves Latvia megújító balzsam hajra hajra
Natura Siberica Loves Latvia megújító balzsam hajra hajra
Natura Siberica Loves Latvia megújító balzsam hajra hajra
400 ml
1 790HUF

Kód: NTR2832 | Utolsó 5 db maradt
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Tulajdonságok

Hajtípus
festett haj, károsult haj
Hatás
Táplálás és regeneráció

Natura Siberica a márkáról

A Natura Siberica szerves kozmetikumok gyártására és értékesítésére szakosodott orosz márka. Széles kínálatában több tucat kiváló minőségű termék található, melyeket a felhasználók életkortól függetlenül alkalmazhatnak.
Valamennyi Natura Siberica márkájú készítmény alapját a szibériai és távol-keleti vad természet adja. Összetételükben megtalálható például a disznóparéj (amaránt), a fehér somkóró, a nagyvirágú mályva és más érdekes gyógynövények is. Ezek többségét a Natura Siberica saját gazdaságában termesztik, Oroszországban ez az első ilyen vállalkozás.
A Natura Siberica nagy hangsúlyt helyez a kutatásra és a fejlesztésre. A vállalat rendszeresen szervez kalandos expedíciókat, ezek fő célját az új alapanyagok felkutatása jelenti. Mindezek mellett különböző tudományos intézetekkel és szakmai testületekkel is együttműködik.
A Natura Siberica kozmetikumok hatékony, környezetbarát és nem utolsó sorban megfizethető árú készítmények. Különlegességüket támasztja alá, hogy az évek során számos rangos díjat és tanúsítványt kaptak. A Natura Siberica a kedvező árú minőségi kozmetikumokat keresők márkája.  

Menu