NasomattoFantomas parfüm kivonat unisex

Nasomatto Fantomas parfüm kivonat unisex
Nasomatto Fantomas parfüm kivonat unisex
Ingyenes kiszállítás
30 ml
42 200Ft

Raktáron | 140 666,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: NST03541
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Személyiségét sokféleképpen kifejezheti. A bőrére permetezett unisex Nasomatto Fantomas parfüm gondoskodik arról, hogy ne maradjon észrevétlen. Kívánja magának a legjobbat, amit a parfümök világa kínál, és figyelje meg mi fog történni.

  • nem konvencionális stílusú egyéniségeknek
  • unisex illat

Összetétel

összetétel
füstös tónusok, karamell, pacsuli, dinnye, kaszmerán, puskapor, édes tónusok, gumi, trópusi gyümölcs, földes tónusok
Az illat fajtája
továbbiak

A nem mindennapi Nasomatto niche parfümök senkit sem hagynak közömbösen! A Nasomatto márka olyan, különleges, extravagáns és ugyanakkor nagyon kifinomult illatok megalkotását tűzte ki célul, amelyek képesek elragadni, de sokkolni is! A céget 2007-ben, Amszterdamban alapították. Alapítója Alessandro Gaultieri, olasz niche parfümtervező aki a merész, provokatív és nagyon emocionális parfümök alkotásában talál örömöt.

A Nasomatto márkanév, jelentése "bolondos orr". A Nasomatto niche parfümök igazán szokatlanok, sőt bolondosak, amit egyes elnevezéseik - mint az Absinth, a Narcotic, a Blamage vagy a Pardon - is bizonyítanak.

A Nasomatto illatok valóban kivételesek és kissé ellentmondásosak. Különösen azokat az igényes vevőket ragadják meg, akik valami igazán szokatlant keresnek. A magas koncentrációnak köszönhetően a Nasomatto parfümök aromája valóban intenzív. Az illatok vastag üvegből készült, minimalista üvegcsékben bújnak meg, melyek egyediségét és extravaganciáját a kupak kontrasztja fémjelzi.