Nasomatto Duroparfüm kivonat uraknak

4×
Nasomatto Duro parfüm kivonat uraknak
Nasomatto Duro parfüm kivonat uraknak
30 ml
41 500Ft

Kód: NST3439 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 11. 26.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 11. 26.

Nasomatto Duro parfüm leírása
Összetétel

Férfiasság, kisugárzás és kifinomultság egyetlen üvegcsében. A férfi Nasomatto Duro Eau de Parfum egy szempillantás alatt kiemeli valódi énjét.

  • fás illat
  • bőrös illat
  • azokon a férfiakon bontakozik ki a legjobban, akik mernek önmaguk lenni
  • különleges alkalmakra való illat
  • luxusillat igényesek számára

Összetétel

összetétel
bőr, fás tónusok, fűszer
Az illat fajtája
chypre, fás

Nasomatto a márkáról

A nem mindennapi Nasomatto niche parfümök senkit sem hagynak közömbösen! A Nasomatto márka olyan, különleges, extravagáns és ugyanakkor nagyon kifinomult illatok megalkotását tűzte ki célul, amelyek képesek elragadni, de sokkolni is! A céget 2007-ben, Amszterdamban alapították. Alapítója Alessandro Gaultieri, olasz niche parfümtervező aki a merész, provokatív és nagyon emocionális parfümök alkotásában talál örömöt.

A Nasomatto márkanév, jelentése "bolondos orr". A Nasomatto niche parfümök igazán szokatlanok, sőt bolondosak, amit egyes elnevezéseik - mint az Absinth, a Narcotic, a Blamage vagy a Pardon - is bizonyítanak.

A Nasomatto illatok valóban kivételesek és kissé ellentmondásosak. Különösen azokat az igényes vevőket ragadják meg, akik valami igazán szokatlant keresnek. A magas koncentrációnak köszönhetően a Nasomatto parfümök aromája valóban intenzív. Az illatok vastag üvegből készült, minimalista üvegcsékben bújnak meg, melyek egyediségét és extravaganciáját a kupak kontrasztja fémjelzi.

Értékelés Nasomatto Duro4