Nasomatto Black Afganoparfüm kivonat unisex

11×
Nasomatto Black Afgano parfüm kivonat unisex
Nasomatto Black Afgano parfüm kivonat unisex
Akció
Ingyenes kiszállítás
30 ml
38 990Ft

Kód: NST3438 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 12. 05.

Nasomatto Black Afgano parfüm leírása
Összetétel

Készüljön fel egy szokatlan élményre, amely nem való mindenkinek! A Nasomatto Black Afgano parfümkivonat akár euforikus hatás kiváltására is képes. A szokatlan jegyeket a minőségi hasis hívja elő, a vadkenderes akkordok pedig elkábítják az érzékeket. Ez a sötét illat végtelenül hosszú ideig érezhető a bőrön, és egy csipetnyi izgalommal fűszerezi a mindennapokat.

  • sötét, füstös-fás illat, amely alkalmazkodik a bőrhöz
  • excentrikus, művészi és kísérletező
  • hangsúlyos és hosszan tartó

Az illat összetétele
A Nasomatto Black Afgano parfümkivonat kompozícióját a vadkender (cannabis) száraz, zöld akkordjai indítják. Ezeket a gyanta és a fafélék jegyei teszik teljessé a dohánnyal és a pörkölt kávé keserű aromájával keveredve. Az agarfa és a tömjén sötét illata arab dohányzószobák füstjébe repítik Önt. Az eredmény bódító illat, amely csak a megfelelő viselőre vár.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld tónusok, kender
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fás tónusok, dohány, gyanta
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
agarfa, tömjén
Az illat fajtája
aromás, fás

Nasomatto a márkáról

A nem mindennapi Nasomatto niche parfümök senkit sem hagynak közömbösen! A Nasomatto márka olyan, különleges, extravagáns és ugyanakkor nagyon kifinomult illatok megalkotását tűzte ki célul, amelyek képesek elragadni, de sokkolni is! A céget 2007-ben, Amszterdamban alapították. Alapítója Alessandro Gaultieri, olasz niche parfümtervező aki a merész, provokatív és nagyon emocionális parfümök alkotásában talál örömöt.

A Nasomatto márkanév, jelentése "bolondos orr". A Nasomatto niche parfümök igazán szokatlanok, sőt bolondosak, amit egyes elnevezéseik - mint az Absinth, a Narcotic, a Blamage vagy a Pardon - is bizonyítanak.

A Nasomatto illatok valóban kivételesek és kissé ellentmondásosak. Különösen azokat az igényes vevőket ragadják meg, akik valami igazán szokatlant keresnek. A magas koncentrációnak köszönhetően a Nasomatto parfümök aromája valóban intenzív. Az illatok vastag üvegből készült, minimalista üvegcsékben bújnak meg, melyek egyediségét és extravaganciáját a kupak kontrasztja fémjelzi.

Értékelés Nasomatto Black Afgano11