Nasomatto Black Afganoparfüm kivonat unisex

11×
Nasomatto Black Afgano parfüm kivonat unisex
Nasomatto Black Afgano parfüm kivonat unisex
Ingyenes kiszállítás
30 ml
35 690Ft

Kód: NST3438 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 06. 04.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 06. 04.

Nasomatto Black Afgano parfüm leírása
Összetétel

Készüljön fel egy szokatlan élményre, amely nem való mindenkinek! A Nasomatto Black Afgano parfümkivonat akár euforikus hatás kiváltására is képes. A szokatlan jegyeket a minőségi hasis hívja elő, a vadkenderes akkordok pedig elkábítják az érzékeket. Ez a sötét illat végtelenül hosszú ideig érezhető a bőrön, és egy csipetnyi izgalommal fűszerezi a mindennapokat.

  • sötét, füstös-fás illat, amely alkalmazkodik a bőrhöz
  • excentrikus, művészi és kísérletező
  • hangsúlyos és hosszan tartó

Az illat összetétele
A Nasomatto Black Afgano parfümkivonat kompozícióját a vadkender (cannabis) száraz, zöld akkordjai indítják. Ezeket a gyanta és a fafélék jegyei teszik teljessé a dohánnyal és a pörkölt kávé keserű aromájával keveredve. Az agarfa és a tömjén sötét illata arab dohányzószobák füstjébe repítik Önt. Az eredmény bódító illat, amely csak a megfelelő viselőre vár.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld tónusok, kender
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fás tónusok, dohány, gyanta
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
agarfa, tömjén
Az illat fajtája
aromás, fás

Nasomatto a márkáról

A nem mindennapi Nasomatto niche parfümök senkit sem hagynak közömbösen! A Nasomatto márka olyan, különleges, extravagáns és ugyanakkor nagyon kifinomult illatok megalkotását tűzte ki célul, amelyek képesek elragadni, de sokkolni is! A céget 2007-ben, Amszterdamban alapították. Alapítója Alessandro Gaultieri, olasz niche parfümtervező aki a merész, provokatív és nagyon emocionális parfümök alkotásában talál örömöt.

A Nasomatto márkanév, jelentése "bolondos orr". A Nasomatto niche parfümök igazán szokatlanok, sőt bolondosak, amit egyes elnevezéseik - mint az Absinth, a Narcotic, a Blamage vagy a Pardon - is bizonyítanak.

A Nasomatto illatok valóban kivételesek és kissé ellentmondásosak. Különösen azokat az igényes vevőket ragadják meg, akik valami igazán szokatlant keresnek. A magas koncentrációnak köszönhetően a Nasomatto parfümök aromája valóban intenzív. Az illatok vastag üvegből készült, minimalista üvegcsékben bújnak meg, melyek egyediségét és extravaganciáját a kupak kontrasztja fémjelzi.

Értékelés Nasomatto Black Afgano