Narciso Rodriguez Narciso Rouge ajándékszett III. hölgyeknek

Narciso Rodriguez Narciso Rouge ajándékszett III. hölgyeknek
Narciso Rodriguez Narciso Rouge ajándékszett III. hölgyeknek

Kód: NAR01683 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Eau de Parfum 30 ml + testápoló tej 75 ml

Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Narciso Rodriguez Narciso Rouge
Összetétel

Lepje meg magát vagy szeretteit Narciso RodriguezNarcisoRouge parfümszettel. Az ajándékként kapott illat garantáltan örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • luxusillat
  • ajándéknak kiváló
  • minden nőnek örömöt szerez

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 30 ml
  • testápoló tej 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Narciso Rodriguez a márkáról

Narciso Rodriguez kubai származású New York-i divattervező, akit az amerikai, európai és kubai kultúrát egyesítő, egyedülálló stílusa tett híressé. A Narciso Rodriguez parfümök pedig ugyanolyan eredetiek, mint a márka modelljei.

Narciso Rodriguez 1961-ben született New Jersey-ben, művészeti iskolát végzett, majd különböző ruházati márkák számára végzett munkája során mélyítette el tapasztalatait a divatvilágban. Karrierjében a legnagyobb fordulat 1996-ban következett be, ő tervezte ugyanis Carolyn Bessett menyasszonyi ruháját, aki az ifjabb John F. Kennedyhez ment férjhez. Innentől kezdve mindenki előtt ismertté vált a Narciso Rodriguez név. Sőt, 2008-ban Michelle Obama is az ő ruháját viselte férje diadalmas elnökválasztási győzelmének ünnepségén.

Az első Narciso Rodriguez parfüm 2003-ban látott napvilágot. Manapság a márka több tucat parfümöt tudhat magáénak. Próbálja ki például a virágos és chypre illatjegyekben bővelkedő női Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette, a virágos-fás Narciso Rodriguez Narciso, vagy a csábító Narciso Poudrée parfümöt, amiben a bolgár rózsa és a cédrus illatát érzi majd. Az urak viszont az aromás Narciso Rodriguez For Him, illetve a Narciso Rodriguez Bleu Noir Eau de Parfum illatát élvezhetik. Ám legalább ennyire figyelemre méltó az ikonikus Narciso Rodriguez Pure Musc és a Narciso Rodriguez Fleur Musk pézsmás illatú parfüm is.

 

Értékelés Narciso Rodriguez Narciso Rouge