Narciso RodriguezNarciso Rouge ajándékszett II. hölgyeknek

1×
Narciso Rodriguez Narciso Rouge ajándékszett II. hölgyeknek
Narciso Rodriguez Narciso Rouge ajándékszett II. hölgyeknek

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: NAR01629
Ajándék az Ön számára
Narciso Rodriguez For Her női testápoló 75 ml-es méretben ajándékként, a márka termékeinek 26 000 Ft feletti megvásárlása esetén.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Ideális ajándékot keres kedvesének, lánytestvérének, vagy édesanyjának?A női Narciso Rodriguez Narciso Rouge parfüm-szett garantáltan mosolyt csal szerettei arcára.

Tulajdonságok:

  • a szett azonos kollekcióba tartozó illatokat és kozmetikai kiegészítőket tartalmaz
  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • mindennapos viselésre alkalmas

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • tusfürdő gél 75 ml
  • testápoló tej 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Narciso Rodriguez kubai származású New York-i divattervező, akit az amerikai, európai és kubai kultúrát egyesítő, egyedülálló stílusa tett híressé. A Narciso Rodriguez parfümök pedig ugyanolyan eredetiek, mint a márka modelljei.

Narciso Rodriguez 1961-ben született New Jersey-ben, művészeti iskolát végzett, majd különböző ruházati márkák számára végzett munkája során mélyítette el tapasztalatait a divatvilágban. Karrierjében a legnagyobb fordulat 1996-ban következett be, ő tervezte ugyanis Carolyn Bessett menyasszonyi ruháját, aki az ifjabb John F. Kennedyhez ment férjhez. Innentől kezdve mindenki előtt ismertté vált a Narciso Rodriguez név. Sőt, 2008-ban Michelle Obama is az ő ruháját viselte férje diadalmas elnökválasztási győzelmének ünnepségén.

Az első Narciso Rodriguez parfüm 2003-ban látott napvilágot. Manapság a márka több tucat parfümöt tudhat magáénak. Próbálja ki például a virágos és chypre illatjegyekben bővelkedő női Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette, a virágos-fás Narciso Rodriguez Narciso, vagy a csábító Narciso Poudrée parfümöt, amiben a bolgár rózsa és a cédrus illatát érzi majd. Az urak viszont az aromás Narciso Rodriguez For Him, illetve a Narciso Rodriguez Bleu Noir Eau de Parfum illatát élvezhetik. Ám legalább ennyire figyelemre méltó az ikonikus Narciso Rodriguez Pure Musc és a Narciso Rodriguez Fleur Musk pézsmás illatú parfüm is.