Narciso Rodriguez Narciso Poudrée Eau de Parfum hölgyeknek

6×
Narciso Rodriguez Narciso Poudrée Eau de Parfum hölgyeknek
Narciso Rodriguez Narciso Poudrée Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
20 100Ft

Spóroljon 13%
30 ml
17 430Ft

58 100Ft / 100 ml, áfával
Kód: NAR0812 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 4 ml-es Narciso Poudrée vagy egy 4 ml-es Narciso Ambrée parfüm ingyen, ha Narciso Rodriguez parfümöket vásárol legalább 23 000 Ft értékben. Válasszon a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
szerda 2021. 03. 10.

Narciso Rodriguez Narciso Poudrée parfüm leírása
Összetétel

Fedje fel a lénye legmélyén rejtőző nőiességet. A Narciso Rodriguez Narciso Poudrée női Eau de Parfum a lehető legcsábítóbb módon gondoskodik erről. Nehéz lenne találni még egy olyan illatot, amely egyszerre ennyire gyöngéd és erőteljes.

  • csábító, addiktív illat
  • a vonzerő szélsőségeit és a csábítás művészetét testesíti meg
  • üvegcséje a logika, az egyszerű szépség és a tisztaság egysége

Az illat összetétele
A bolgár rózsa már rögtön a nyitányban erőteljesen nőies érzékiséget ad a parfümnek, és a jázminnal társulva teljes figyelmét magára vonja bársonyos illatjegyeivel. Ezután a virágos fejillat kissé háttérbe lép, és átadja helyét a diszkrét fényűzést és intimitást megtestesítő pézsma akkordjainak. Az illatkompozíciónak a maga után selymes nyomot hagyó, édeskés cédrusfa és vetiver kölcsönzi az érzékiséget.

Az illat története
Narciso Rodriguez egy olyan szélsőségesen szexi illat megalkotását tűzte ki célul, amely a nőiesség és a csáberő tükröződése lehet. A csábító tartalmat a geometria és az emberi gyengédség között tökéletesen egyensúlyozó, finom üvegcse rejti. Az üvegcse megidézi a bőr bársonyosságát, és kiemeli az Eau de Parfum csábító báját.

A Narciso Poudrée parfüm arca az egyedülállóan törékeny bájával és tiszta varázsával Raquel Zimmermann lett, akinek tekintete egyszerre vonzó és irritáló.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
jázmin, bolgár rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pézsma
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrusfa, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, fás

Narciso Rodriguez a márkáról

Narciso Rodriguez kubai származású New York-i divattervező, akit az amerikai, európai és kubai kultúrát egyesítő, egyedülálló stílusa tett híressé. A Narciso Rodriguez parfümök pedig ugyanolyan eredetiek, mint a márka modelljei.

Narciso Rodriguez 1961-ben született New Jersey-ben, művészeti iskolát végzett, majd különböző ruházati márkák számára végzett munkája során mélyítette el tapasztalatait a divatvilágban. Karrierjében a legnagyobb fordulat 1996-ban következett be, ő tervezte ugyanis Carolyn Bessett menyasszonyi ruháját, aki az ifjabb John F. Kennedyhez ment férjhez. Innentől kezdve mindenki előtt ismertté vált a Narciso Rodriguez név. Sőt, 2008-ban Michelle Obama is az ő ruháját viselte férje diadalmas elnökválasztási győzelmének ünnepségén.

Az első Narciso Rodriguez parfüm 2003-ban látott napvilágot. Manapság a márka több tucat parfümöt tudhat magáénak. Próbálja ki például a virágos és chypre illatjegyekben bővelkedő női Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette, a virágos-fás Narciso Rodriguez Narciso, vagy a csábító Narciso Poudrée parfümöt, amiben a bolgár rózsa és a cédrus illatát érzi majd. Az urak viszont az aromás Narciso Rodriguez For Him, illetve a Narciso Rodriguez Bleu Noir Eau de Parfum illatát élvezhetik. Ám legalább ennyire figyelemre méltó az ikonikus Narciso Rodriguez Pure Musc és a Narciso Rodriguez Fleur Musk pézsmás illatú parfüm is.

 

Értékelés Narciso Rodriguez Narciso Poudrée6