Narciso Rodriguez Narciso Poudrée ajándékszett IX. hölgyeknek

Narciso Rodriguez Narciso Poudrée ajándékszett IX. hölgyeknek
Narciso Rodriguez Narciso Poudrée ajándékszett IX. hölgyeknek

Kód: NAR01713 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Eau de Parfum 30 ml + testápoló krém 50 ml

Ajándék az Ön számára
Vásároljon 23 000 Ft felett parfümöt a kiválasztott márkáktól: Narciso Rodriguez, Zadig & Voltaire és Issey Miyake, és két ajándékot választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Narciso Rodriguez Narciso Poudrée
Összetétel

Támogassa kedvenc illatának intenzitását.A női Narciso Rodriguez Narciso Poudrée parfüm-szett magán az illaton kívül még ápoló kozmetikumokat is tartalmaz, melyek meghosszabbítják érzéki élményét.

Tulajdonságok:

  • ideális az utazáshoz
  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 30 ml
  • testápoló krém 50 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Narciso Rodriguez a márkáról

Narciso Rodriguez kubai származású New York-i divattervező, akit az amerikai, európai és kubai kultúrát egyesítő, egyedülálló stílusa tett híressé. A Narciso Rodriguez parfümök pedig ugyanolyan eredetiek, mint a márka modelljei.

Narciso Rodriguez 1961-ben született New Jersey-ben, művészeti iskolát végzett, majd különböző ruházati márkák számára végzett munkája során mélyítette el tapasztalatait a divatvilágban. Karrierjében a legnagyobb fordulat 1996-ban következett be, ő tervezte ugyanis Carolyn Bessett menyasszonyi ruháját, aki az ifjabb John F. Kennedyhez ment férjhez. Innentől kezdve mindenki előtt ismertté vált a Narciso Rodriguez név. Sőt, 2008-ban Michelle Obama is az ő ruháját viselte férje diadalmas elnökválasztási győzelmének ünnepségén.

Az első Narciso Rodriguez parfüm 2003-ban látott napvilágot. Manapság a márka több tucat parfümöt tudhat magáénak. Próbálja ki például a virágos és chypre illatjegyekben bővelkedő női Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette, a virágos-fás Narciso Rodriguez Narciso, vagy a csábító Narciso Poudrée parfümöt, amiben a bolgár rózsa és a cédrus illatát érzi majd. Az urak viszont az aromás Narciso Rodriguez For Him, illetve a Narciso Rodriguez Bleu Noir Eau de Parfum illatát élvezhetik. Ám legalább ennyire figyelemre méltó az ikonikus Narciso Rodriguez Pure Musc és a Narciso Rodriguez Fleur Musk pézsmás illatú parfüm is.

 

Értékelés Narciso Rodriguez Narciso Poudrée