Narciso Rodriguez Narcisoeau de parfum hölgyeknek

5×
Narciso Rodriguez Narciso eau de parfum hölgyeknek
Narciso Rodriguez Narciso eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
36 400Ft

Spóroljon 16%
90 ml
30 650Ft

Kód: NAR0602 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Narciso Rodriguez termékeket legalább 13 000 Ft értékben és egy illatos testápoló tejet kap ajándékba tőlünk.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 06. 08.
Személyes átvétel
szombat 2020. 06. 06.

Narciso Rodriguez Narciso parfüm leírása
Összetétel

Ismerje meg az új módját annak, hogyan lehet tökéletesen elcsavarni a férfiak fejét. A Narciso Rodriguez Narciso női Eau de Parfum kifejezetten erre született. A nők csábításában rejlő erő ihlette. Így született meg a modern eleganciával társuló, érzékeket elbódító illat.

  • az erő, a sérülékenység, a leplezetlenség és a kifinomultság kombinációja
  • elegáns nőnek való, csábító, mámorító illat
  • a Narciso Rodriguez parfümökre jellemző, egyszerű dizájnú üvegcse

Az illat összetétele
A parfüm által kiváltott vonzerő alkímiája a bolgár rózsa és a gardénia vidám és lágy illatjegyeivel bontakozik ki, melyek aztán az alapillatban a cédrusfa elegáns és nyugodt akkordjaira támaszkodnak. Az illatkompozíció szívillatának erőteljes, érzéki színezetéről a pézsma meleg illatjegyei gondoskodnak.

Az illat története
A Narciso Rodriguez Narciso parfüm üvegcséje a képzőművészet megszemélyesülése és egyben ékesszólása is. A parfüm dizájnjának alapja az egyszerű kocka, melyben figyelemreméltóan átíródik és átszövődik a Narciso Rodriguez divattervező alkotásaira olyannyira jellemző szépség és logika.

A parfüm csomagolásán a matt, négyszögletes kupak az üvegből készülő üvegcse csillogását ellensúlyozza, mindezt pedig fekete logó teszi teljessé. Erősen kirajzolódva emelkedik ki az alapból, és a tisztaságot, egyszerűséget és az asszertivitást fejezi ki.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gardénia, bolgár rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pézsma
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, fás

Narciso Rodriguez a márkáról

Narciso Rodriguez parfümök|Narciso Rodriguez - Az amerikai divat tervező Narciso Rodriguez New Yorkban tanulta a szakmát a neves Parson’s School of Design iskolában. A tanulmányai befejezése után együttműködött Calvin Klein - nal. Az 1997 - ben létrehozott női kollekciójával, melyen az olasz Aeffe céggel dolgozott, és mellyel túlszárnyalta Moschino - t és Pollini - t, egy sor elismerést szerzett. A tervezői stílusát befolyásolják az európai és latin amerikai irányzatok, mégis eredetiek maradnak. Erről tesznek tanúbizonyságot olyan hírességek mint Salma Hayek vagy Rachel Weiss, akik hordják az általa tervezett ruhákat. Az első női parfüm 2003 - ban került bemutatásra.

 

 

Értékelés Narciso Rodriguez Narciso