Narciso Rodriguez Narciso Eau de Parfum hölgyeknek

6×
Narciso Rodriguez Narciso Eau de Parfum hölgyeknek
Narciso Rodriguez Narciso Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
36 400Ft

Spóroljon 11%
90 ml
32 210Ft

35 788,89Ft / 100 ml, áfával
Kód: NAR0602 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 21 000 Ft értékben parfümöt és a kosarában egy 5 ml-es újratölthető parfümszórót választhat ajándékkent kedvenc illatának.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás Narciso Rodriguez Narciso
Összetétel

Ismerje meg az új módját annak, hogyan lehet tökéletesen elcsavarni a férfiak fejét. A Narciso Rodriguez Narciso női Eau de Parfum kifejezetten erre született. A nők csábításában rejlő erő ihlette. Így született meg a modern eleganciával társuló, érzékeket elbódító illat.

  • az erő, a sérülékenység, a leplezetlenség és a kifinomultság kombinációja
  • elegáns nőnek való, csábító, mámorító illat
  • a Narciso Rodriguez parfümökre jellemző, egyszerű dizájnú üvegcse

Az illat összetétele
A parfüm által kiváltott vonzerő alkímiája a bolgár rózsa és a gardénia vidám és lágy illatjegyeivel bontakozik ki, melyek aztán az alapillatban a cédrusfa elegáns és nyugodt akkordjaira támaszkodnak. Az illatkompozíció szívillatának erőteljes, érzéki színezetéről a pézsma meleg illatjegyei gondoskodnak.

Az illat története
A Narciso Rodriguez Narciso parfüm üvegcséje a képzőművészet megszemélyesülése és egyben ékesszólása is. A parfüm dizájnjának alapja az egyszerű kocka, melyben figyelemreméltóan átíródik és átszövődik a Narciso Rodriguez divattervező alkotásaira olyannyira jellemző szépség és logika.

A parfüm csomagolásán a matt, négyszögletes kupak az üvegből készülő üvegcse csillogását ellensúlyozza, mindezt pedig fekete logó teszi teljessé. Erősen kirajzolódva emelkedik ki az alapból, és a tisztaságot, egyszerűséget és az asszertivitást fejezi ki.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bolgár rózsa, gardénia
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pézsma
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, fás

Narciso Rodriguez a márkáról

Narciso Rodriguez kubai származású New York-i divattervező, akit az amerikai, európai és kubai kultúrát egyesítő, egyedülálló stílusa tett híressé. A Narciso Rodriguez parfümök pedig ugyanolyan eredetiek, mint a márka modelljei.

Narciso Rodriguez 1961-ben született New Jersey-ben, művészeti iskolát végzett, majd különböző ruházati márkák számára végzett munkája során mélyítette el tapasztalatait a divatvilágban. Karrierjében a legnagyobb fordulat 1996-ban következett be, ő tervezte ugyanis Carolyn Bessett menyasszonyi ruháját, aki az ifjabb John F. Kennedyhez ment férjhez. Innentől kezdve mindenki előtt ismertté vált a Narciso Rodriguez név. Sőt, 2008-ban Michelle Obama is az ő ruháját viselte férje diadalmas elnökválasztási győzelmének ünnepségén.

Az első Narciso Rodriguez parfüm 2003-ban látott napvilágot. Manapság a márka több tucat parfümöt tudhat magáénak. Próbálja ki például a virágos és chypre illatjegyekben bővelkedő női Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette, a virágos-fás Narciso Rodriguez Narciso, vagy a csábító Narciso Poudrée parfümöt, amiben a bolgár rózsa és a cédrus illatát érzi majd. Az urak viszont az aromás Narciso Rodriguez For Him, illetve a Narciso Rodriguez Bleu Noir Eau de Parfum illatát élvezhetik. Ám legalább ennyire figyelemre méltó az ikonikus Narciso Rodriguez Pure Musc és a Narciso Rodriguez Fleur Musk pézsmás illatú parfüm is.

 

Értékelés Narciso Rodriguez Narciso6