Narciso RodriguezFor Her Musc Collection Intense Oud Musc Eau de Parfum unisex

Narciso Rodriguez For Her Musc Collection Intense Oud Musc Eau de Parfum unisex
Narciso Rodriguez For Her Musc Collection Intense Oud Musc Eau de Parfum unisex
100 ml
57 230Ft

Raktáron | 57 230,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: NAR01754
1
Ajándék az Ön számára
Minden Narciso Rodriguez rendeléshez mini Narciso Ambrée parfümöt adunk ajándékba, 25 000 Ft feletti rendelés esetén pedig 75 ml-es Narciso női testápolót is mellékelünk.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 03.
Személyes átvétel
péntek 2021. 12. 03.

Új nap, új lehetőség a kihívások legyőzésére. Az unisex Narciso Rodriguez For Her Musc Collection Intense Oud Musc Eau de Parfum felfrissíti az értelmét, és így bátran követheti ösztöneit. Menjen elébe a mindennapok kalandjának.

  • egyedi illat az egyedi személyiségnek
  • nők és férfiak számára is

Összetétel

összetétel
fekete bors, virágok, oud, pézsma, mirtusz
Az illat fajtája
aromás, virágos, fűszeres

Narciso Rodriguez kubai származású New York-i divattervező, akit az amerikai, európai és kubai kultúrát egyesítő, egyedülálló stílusa tett híressé. A Narciso Rodriguez parfümök pedig ugyanolyan eredetiek, mint a márka modelljei.

Narciso Rodriguez 1961-ben született New Jersey-ben, művészeti iskolát végzett, majd különböző ruházati márkák számára végzett munkája során mélyítette el tapasztalatait a divatvilágban. Karrierjében a legnagyobb fordulat 1996-ban következett be, ő tervezte ugyanis Carolyn Bessett menyasszonyi ruháját, aki az ifjabb John F. Kennedyhez ment férjhez. Innentől kezdve mindenki előtt ismertté vált a Narciso Rodriguez név. Sőt, 2008-ban Michelle Obama is az ő ruháját viselte férje diadalmas elnökválasztási győzelmének ünnepségén.

Az első Narciso Rodriguez parfüm 2003-ban látott napvilágot. Manapság a márka több tucat parfümöt tudhat magáénak. Próbálja ki például a virágos és chypre illatjegyekben bővelkedő női Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette, a virágos-fás Narciso Rodriguez Narciso, vagy a csábító Narciso Poudrée parfümöt, amiben a bolgár rózsa és a cédrus illatát érzi majd. Az urak viszont az aromás Narciso Rodriguez For Him, illetve a Narciso Rodriguez Bleu Noir Eau de Parfum illatát élvezhetik. Ám legalább ennyire figyelemre méltó az ikonikus Narciso Rodriguez Pure Musc és a Narciso Rodriguez Fleur Musk pézsmás illatú parfüm is.