Narciso RodriguezFor Her Fleur Musc ajándékszett II. hölgyeknek

Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc ajándékszett II. hölgyeknek
Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc ajándékszett II. hölgyeknek

Kód: NAR01681 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

For Her Fleur Musc Eau de Parfum 50 ml + For Her tusfürdő gél 75 ml + For Her testápoló tej 75 ml

Ajándék az Ön számára
Egy 4 ml-es For Her Musc Noir női parfüm jár minden rendeléshez a Narciso Rodriguez márkától. 29 500 Ft feletti rendelés esetén egy gyertyát és egy 75 ml-es For Her testápolót is mellékelünk.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, lánytestvérének, vagy édesanyjának?A női Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc parfüm-szett garantáltan mosolyt csal szerettei arcára.

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • a szett azonos kollekcióba tartozó illatokat és kozmetikai kiegészítőket tartalmaz

A szett tartalma:

  • For Her Fleur Musc Eau de Parfum 50 ml
  • For Her tusfürdő gél 75 ml
  • For Her testápoló tej 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, chypre
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Narciso Rodriguez a márkáról

Narciso Rodriguez kubai származású New York-i divattervező, akit az amerikai, európai és kubai kultúrát egyesítő, egyedülálló stílusa tett híressé. A Narciso Rodriguez parfümök pedig ugyanolyan eredetiek, mint a márka modelljei.

Narciso Rodriguez 1961-ben született New Jersey-ben, művészeti iskolát végzett, majd különböző ruházati márkák számára végzett munkája során mélyítette el tapasztalatait a divatvilágban. Karrierjében a legnagyobb fordulat 1996-ban következett be, ő tervezte ugyanis Carolyn Bessett menyasszonyi ruháját, aki az ifjabb John F. Kennedyhez ment férjhez. Innentől kezdve mindenki előtt ismertté vált a Narciso Rodriguez név. Sőt, 2008-ban Michelle Obama is az ő ruháját viselte férje diadalmas elnökválasztási győzelmének ünnepségén.

Az első Narciso Rodriguez parfüm 2003-ban látott napvilágot. Manapság a márka több tucat parfümöt tudhat magáénak. Próbálja ki például a virágos és chypre illatjegyekben bővelkedő női Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette, a virágos-fás Narciso Rodriguez Narciso, vagy a csábító Narciso Poudrée parfümöt, amiben a bolgár rózsa és a cédrus illatát érzi majd. Az urak viszont az aromás Narciso Rodriguez For Him, illetve a Narciso Rodriguez Bleu Noir Eau de Parfum illatát élvezhetik. Ám legalább ennyire figyelemre méltó az ikonikus Narciso Rodriguez Pure Musc és a Narciso Rodriguez Fleur Musk pézsmás illatú parfüm is.

 

Értékelés Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc