Myrurgia Maja

testápoló tej nőknek 400 ml

Myrurgia Maja testápoló tej nőknek 400 ml
Myrurgia Maja testápoló tej nőknek 400 ml
testápoló tej nőknek 400 ml

Kód: MYR0382 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Myrurgia Maja
testápoló tej nőknek 400 ml

Myrurgia Maja parfüm leírása

A kiváló minőségű Myrurgia Maja testápoló tej tökéletesen egészíti ki az ugyanebbe a sorozatba tartozó illatokat. A testápoló hatékonyan táplálja és hidratálja a bőrt. Rendszeres használatával a bőre bársonyosan selymessé és ellenállhatatlanul finommá válik.

Myrurgia a márkáról

A Myrurgia spanyol márka szokatlanul szenvedélyes és érzéki, érzelmekkel és üdeséggel teli parfümökkel jelentkezik, melyek felébresztik féktelen énjét! Az első Myrurgia parfümök 1916-ban jelentek meg a piacon. E márkát ekkor alapította a gazdag katalán Raymon Monegal, aki eldöntötte, hogy parfümöket fog gyártani és forgalmazni. Később fiával együtt kezdte vezetni a céget, amely a családi vezetés alatt gyorsan virágzásnak indult.

E márka legendás illatai közé tartozik a temperamentumos spanyol tánc ihlette Maja női parfüm. Ez a parfüm 1918-ban jelent meg a piacon, és 1945-ben sikeres újra kiadását is megérte. A Myrurgia spanyol parfümök leleplezik az Önben rejlő szenvedélyt és érzelmeket. Ösztönös aromájuk kiemeli a vonzerőt és a szexepilt. Fedezze fel a Myrurgia parfümökben rejlő igazi vágy és szenvedély erejét!

Értékelés Myrurgia Maja

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!