MuglerAngel tusfürdő gél illatosított hölgyeknek

Mugler Angel tusfürdő gél illatosított hölgyeknek
Mugler Angel tusfürdő gél illatosított hölgyeknek
200 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: THM05527
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Mugler termékeket legalább 20 800 Ft értékben, és egy neszesszerrel ajándékozzuk meg.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Váltóztassa különleges élménnyé mindennapi tusolását vagy fürdőjét, melyre egész nap örömmel fog várakozni. A páratlan Mugler Angel tusoló készítmény kellemes illattal itatja át bőrét és megörvendezteti érzékeit.

Tulajdonságok:

  • kiegészíti az azonos termékcsaládba tartozó Eau de Toilette illatot
  • minden nőnek örömöt szerez
  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását
  • lemossa a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket

Összetétel

Konzisztencia
gél

Thierry Mugler (*1948, Strasbourg, Franciaország) ugyanazon a néven 1973 - ban megnyitotta a szalonját a divat fővárosában - Párizsban. A 70 - es években főleg a francia hölgyekre szentelte figyelmét, valamint az aktuális divatnak ellentmondó ügyes ötleteknek. A saját parfümjét viszont csak 1992 - ben illatozta meg.
Thierry Mugler magát egy karmesternek tartja, aki csak megfelelő alakot ad a mindennapi dolgoknak maga körül. Fontos megjegyezni, hogy egy nagyon sikeres "karmesterről" van szó, mint a divat, mint a kiegészítők, valamint a parfümök terén is.
Jelenleg ezt a Mugler Alien sorozattal bizonyítja, vagy a sosem elöregedő Mugler Angel vonallal. Mint ruhatervező törődik az R&B image - ről Beyoncé énekesnőnek, valamint közreműködött az ismert film keletkezésénél, Parfüm: Egy gyilkos története.