MuglerAlien Man Fusion Eau de Toilette uraknak

2×
Mugler Alien Man Fusion Eau de Toilette uraknak
Mugler Alien Man Fusion Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
24 740Ft

Spóroljon 13%
100 ml
21 300Ft

21 300,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: THM05406 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Mugler Alien Man Fusion
Összetétel

Abban a pillanatban, amikor a nap és a hold találkoztak a sivatag szívében, megszületett a Mugler Alien Man Fusion férfi Eau de Toilette, amely ezt viharos pillanatot örökíti meg. Az illata oly lenyűgöző nyomot hagy az Ön bőrén is, amilyen a nap összefonódása az éjszakával.

  • fűszeres illat fás és bőrös jegyekkel
  • nappal és különleges alkalmakon való viseletként is ideális
  • az illatot Dominique Ropion és Fanny Bal parfümőrök alkották

Az illat összetétele
Háromszintű illatvibráció bódítja el érzékeit. Az első varázslat a gyömbérnek és a fahéjnak köszönhető, majd az illatcserje kellemesen édes tónusai és a bőr is elegánsan megjelennek. Harmadikként a kávé és a fa felvillanyozó jegyei bukkannak elő.

Az illat története
A Mugler Alien Man Fusion erős és érzéki illata 2019-ben került bemutatásra, és szabadon folytatja elődje, a Mugler Alian Man küldetését. Az Alien Man Fusion éjkék színű összetéveszthetetlen üvegcséjét a legendás Alien Talisman illat üvegcséje ihlette.

A férfi Eau de Toilette női megfelelője a női Mugler Alien Fusion Eau de Parfum. Együtt tökéletes párt alkotnak.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LIMONENE. COUMARIN. BENZYL SALICYLATE. LINALOOL. GERANIOL. CITRONELLOL. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. CITRAL. CITRIC ACID. CINNAMAL. DISODIUM EDTA [C3502A] A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fahéj, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
illatvirág, bőr
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fa, kávé
Az illat fajtája
bőrös, fűszeres, fás

Mugler a márkáról

Thierry Mugler (*1948, Strasbourg, Franciaország) ugyanazon a néven 1973 - ban megnyitotta a szalonját a divat fővárosában - Párizsban. A 70 - es években főleg a francia hölgyekre szentelte figyelmét, valamint az aktuális divatnak ellentmondó ügyes ötleteknek. A saját parfümjét viszont csak 1992 - ben illatozta meg.
Thierry Mugler magát egy karmesternek tartja, aki csak megfelelő alakot ad a mindennapi dolgoknak maga körül. Fontos megjegyezni, hogy egy nagyon sikeres "karmesterről" van szó, mint a divat, mint a kiegészítők, valamint a parfümök terén is.
Jelenleg ezt a Mugler Alien sorozattal bizonyítja, vagy a sosem elöregedő Mugler Angel vonallal. Mint ruhatervező törődik az R&B image - ről Beyoncé énekesnőnek, valamint közreműködött az ismert film keletkezésénél, Parfüm: Egy gyilkos története.

Értékelés Mugler Alien Man Fusion2