Mugler Alien Man Fusion Eau de Toilette uraknak

2×
Mugler Alien Man Fusion Eau de Toilette uraknak
Mugler Alien Man Fusion Eau de Toilette uraknak
100 ml
21 210Ft

21 210,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: THM05406 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 07. 30.

Leírás Mugler Alien Man Fusion
Összetétel

Abban a pillanatban, amikor a nap és a hold találkoztak a sivatag szívében, megszületett a Mugler Alien Man Fusion férfi Eau de Toilette, amely ezt viharos pillanatot örökíti meg. Az illata oly lenyűgöző nyomot hagy az Ön bőrén is, amilyen a nap összefonódása az éjszakával.

  • fűszeres illat fás és bőrös jegyekkel
  • nappal és különleges alkalmakon való viseletként is ideális
  • az illatot Dominique Ropion és Fanny Bal parfümőrök alkották

Az illat összetétele
Háromszintű illatvibráció bódítja el érzékeit. Az első varázslat a gyömbérnek és a fahéjnak köszönhető, majd az illatcserje kellemesen édes tónusai és a bőr is elegánsan megjelennek. Harmadikként a kávé és a fa felvillanyozó jegyei bukkannak elő.

Az illat története
A Mugler Alien Man Fusion erős és érzéki illata 2019-ben került bemutatásra, és szabadon folytatja elődje, a Mugler Alian Man küldetését. Az Alien Man Fusion éjkék színű összetéveszthetetlen üvegcséjét a legendás Alien Talisman illat üvegcséje ihlette.

A férfi Eau de Toilette női megfelelője a női Mugler Alien Fusion Eau de Parfum. Együtt tökéletes párt alkotnak.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LIMONENE. COUMARIN. BENZYL SALICYLATE. LINALOOL. GERANIOL. CITRONELLOL. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. CITRAL. CITRIC ACID. CINNAMAL. DISODIUM EDTA [C3502A] A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fahéj, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
illatvirág, bőr
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fa, kávé
Az illat fajtája
bőrös, fűszeres, fás

Mugler a márkáról

Thierry Mugler (*1948, Strasbourg, Franciaország) ugyanazon a néven 1973 - ban megnyitotta a szalonját a divat fővárosában - Párizsban. A 70 - es években főleg a francia hölgyekre szentelte figyelmét, valamint az aktuális divatnak ellentmondó ügyes ötleteknek. A saját parfümjét viszont csak 1992 - ben illatozta meg.
Thierry Mugler magát egy karmesternek tartja, aki csak megfelelő alakot ad a mindennapi dolgoknak maga körül. Fontos megjegyezni, hogy egy nagyon sikeres "karmesterről" van szó, mint a divat, mint a kiegészítők, valamint a parfümök terén is.
Jelenleg ezt a Mugler Alien sorozattal bizonyítja, vagy a sosem elöregedő Mugler Angel vonallal. Mint ruhatervező törődik az R&B image - ről Beyoncé énekesnőnek, valamint közreműködött az ismert film keletkezésénél, Parfüm: Egy gyilkos története.

Értékelés Mugler Alien Man Fusion2