Mosóporok

Élvezze a hibátlanul tiszta, teljesen foltmentes ruhák illatát! Az Ariel, Lovela és Persil mosóporok a legmakacsabb foltokkal is hatékonyan veszik fel a harcot, ráadásul kedvezőbb árúak, mint a mosógél vagy a mosókapszula.

 

A megfelelő mosószer kiválasztása

A ruhák számára legjobb mosópor a ruha színétől függ:

  • A fehér mosóporok gyakran fehérítőt is tartalmaznak, amely ragyogóbbá teszi a ruhákat és a régebbi foltokat is eltávolítja.
  • Sötétebb árnyalatú ruhákhoz válasszon színes mosóport, amely több mosás után is megőrzi a ruhák élénk színeit.

Mosópor gyermekruhákhoz

Erős hatóanyagaikkal ezek a mosóporok a gyerekek okozta legmakacsabb foltokkal is megbirkóznak. Válasszon érzékeny bőrre való mosószert, ha védeni szeretné gyermeke bőrét.

Hogyan mossunk sportruhákat?

Figyeljen a megfelelő mosószer kiválasztására, ha edzőruháit mossa. Használjon sportruhákhoz kifejlesztett mosószert, amely megőrzi a futó-, kerékpár-, vagy más edzőruhák funkciós rétegeit és membránjait.

A mosópor helyes adagolása

A mosóport szórja közvetlenül a mosógép megfelelő fiókjába. A mennyiség a szennyeződés mértékétől és a víz keménységétől függ. A mosóport adagolja mérőedénnyel, amellyel minden mosáskor a megfelelő mennyiséget választhatja ki.

Fehér mosóporfoltok maradnak a ruháin? Próbálja ki a mosógéleket vagy a praktikus mosókapszulákat, hogy megtalálja az Ön és ruhái számára leginkább megfelelő készítményt! A selymes és illatos ruhákért tegyen a kosarába öblítőt is.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   1