Skip to main content

Mosógélek

Bestsellerek

A mosógélek kímélően és hatékonyan távolítják el a ruhák szennyeződéseit: A bevált márkák folyékony mosószereiben bátran megbízhat. A notino.hu kínálatában Ariel mosógél, Persil mosógél, Lenor és Perwol mosógél is megtalálható. Ön melyiket választja?

A mosógél előnyei

  • Vízben gyorsan feloldódik. Nem hagy maga után fehér foltokat.
  • Alkalmas kézi mosáshoz és alacsony mosási hőmérséklethez is.
  • Megőrzi a ruhák élénk színét.
  • Speciális mosógélek széles kínálatából válogathat: mosógél sportruhákhoz, mosógél érzékeny bőrre vagy mosógél újszülötteknek.

Tippünk: Ha makacs, helyi foltokkal szennyezett ruhát mos, öntsön mosógélt a mosógép fiókja mellett közvetlenül a foltra is. A legellenállóbb foltokra használjon folteltávolító szert.

Fehér, színes vagy fekete mosógél?

Válassza ki a leginkább megfelelő mosógélt a ruhák színe szerint! Fehér mosógél használata mellett biztos lehet benne, hogy a fehér ingek ragyogóak maradnak. A Color típusú gélek használatával meg fog lepődni, hogy színes pólói megőrzik élénk színüket. A fekete mosógélek használata mellett pedig stílusos darabjai több mosás után sem fakulnak ki!

Mosógél gyermekruhákhoz

A ruha színe mellett a fajtáját is tartsa szem előtt, amikor mosógélt választ. Ha a bőre érzékeny vagy gyermekruhákat mos, válasszon gyermekruhákhoz való mosószert, amely kíméli a bőrt.

A mosógél helyes adagolása

A mosógél mennyisége a víz keménységétől és a szennyeződés mértékétől függ. A mosógélek adagolásában segítenek a flakonok praktikus kupakjai. Ha tanácstalan, mennyi mosógélt használjon, a kupakkal kimérheti a pontos mennyiséget.

Nem biztos benne, hogy az Ön számára a mosógél az igazi? Próbálja ki a klasszikus mosóport vagy a rendkívül praktikus mosókapszulákat. A mosószer mellé illatos öblítők közül is válogathat!