Mosogatógép tabletták és kapszulák

Sok múlik a mosogatógép tabletta kiválasztásán. A tabletták feladata ugyanis nem csupán az edények tisztaságának biztosítása. A legjobb mosogatógép tabletták és kapszulák a víz- és energiatakarékosságról is gondoskodnak, valamint védik a mosogatógépet a vízkőlerakódástól.

 

A mosogatógép kapszulák és tabletták előnyei

  • Alacsony hőmérséklet mellett is eltávolítják még az erős szennyeződéseket is.
  • ✓ Fertőtlenítik az edényeket, továbbá eltávolítják róluk a baktériumokat és a szagot.
  • ✓ A fényező készítmények eltávolítják az üvegről a foltokat.
  • ✓ A vízlágyító sót tartalmazó kapszulák és tabletták megvédik a mosogatógépet a vízkőtől. Ilyen a Jar mosogatógép kapszula, a Finish mosogatógép tabletta vagy a Somat mosogatógép tabletta is.
  • ✓ A fehérítő hatóanyagot tartalmazó készítmények eltávolítják a bögrékről a tea- és kávéfoltokat.

Kapszula, tabletta és gél, mi a különbség köztük és melyik a jobb?

Mosogatógép tabletták

Gyorsabb és kényelmesebb az adagolásuk. Csak be kell helyezni az adagolórekeszbe a tablettát. Már minden kapható termékben van fényező és só is, így nem kell további készítményeket vásárolnia hozzájuk.

Mosogatógép kapszulák

A mosogatógép kapszula univerzális és többfunkciós is lehet. Ez a készítmény összetételétől függ, ami vagy gél, vagy kapszula formájú lehet. A mosogatószer közvetlenül a kapszulában van, ami nem kicsomagolható, ezért az adagolása ugyanolyan egyszerű, mint a tablettáé. A burok a víz hatására önmagától feloldódik.

Mosogatógép gélek

A mosogatógép gélek elsődleges előnye a rugalmas adagolás. Akárcsak a tablettákat, ezeket is közvetlenül az adagolóba kell adagolni, de a mennyiséget Ön dönti el. Összetételüknek köszönhetően maradéktalanul feloldódnak.

Azonban a mosogatógép gélek csak hagyományos mosogatószerek. Sem fényezőt, sem pedig sót nem tartalmaznak, így nem annyira hatékonyak.

A drogériánkban a Somat, a Finish és a Jar márkák legjobb mosogatógép tablettáit találja. Ha vegyszermentesen szeretne mosogatni, úgy válasszon a környezetbarát tisztítószerek közül mosogatógép tablettát a Seventh Generation vagy Frosch márkák kínálatából! Valamennyi mosogatógépbe való szert az otthonába szállítjuk.

teljes szöveg szöveg elrejtése