Mosogatás

Kézi mosogatáskor is távolítsa el hatékonyan az ételmaradványokat és a zsiradékokat! Elég egy pár csepp minőségi mosogatószer ahhoz, hogy a tányérok, edények, evőeszközök tökéletesen tiszták legyenek. Bízza magát például a Pur, a Frosch vagy a Jar mosogatószerek erejére, és pillanatokon belül gyönyörködhet a tiszta edényekben.

Válasszon mosogatószert a kedvenc illatával vagy az önnek megfelelő kiszerelésben. A notino.hu-n citrom, alma, gránátalma vagy akár narancs illatú, kis és családi kiszereléseket is talál.

 

Hogyan kell helyesen kézzel mosogatni?

Nagyobb mennyiségű koszos edény esetén felejtse el a folyó víz alatti mosogatást. Sokkal alaposabban elmosogathat, ráadásul még a vízzel is takarékoskodik, ha a mosogató Jar-os vízében mossa el az edényeket.

  1. Kaparja ki az ételmaradékot a még száraz edényből.
  2. Először áztassa a koszos edényeket vízben, amibe Jar mosogatószert tett.
  3. A kevésbé szennyezett edényekkel kezdje a mosogatást. Az erősebben szennyezettek ezalatt szépen feláznak.
  4. Nagyon szennyezett edények esetén cserélje le a vizet. A hab színe vagy elvesztése azt jelzi, hogy ideje lecserélni a vizet.
  5. Az elmosott edényeket hideg vízzel öblítse le. A kétmedencés mosogató előnye, hogy az egyikben elmoshatja, a másikban pedig leöblítheti az edényeket.
  6. Hagyja őket a csepegtetőben megszáradni, vagy törölje el konyharuhával.

A notino.hu-n további tisztítószerek, valamint mosószerek, higiéniai termékek és higiéniai eszközök széles választékát találja. Vásároljon drogériában online az otthona kényelméből!

teljes szöveg szöveg elrejtése