Moschino Toy 2 Eau de Parfum hölgyeknek

4×
Moschino Toy 2 Eau de Parfum hölgyeknek
Moschino Toy 2 Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
31 470Ft

Spóroljon 57%
100 ml
13 490Ft

13 490,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MOS02271 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 06. 16.
Személyes átvétel
szerda 2021. 06. 16.

Leírás Moschino Toy 2
Összetétel

Csináljon helyet a plüssállatai között új játékának. A női Moschino Toy 2 Eau de Parfum a boldogság és a lelkesedés esszenciája, ami játékosságra készteti. Lehet, hogy az ikonikus üvegmedvéhez nem tud olyan meghitten hozzábújni, mint gyermekkora plüssmacijához, de remekül mutat majd a pipereasztalán.

  • játékos, fás-virágos illat pézsmás jegyekkel
  • az illat Alberto Morillas és Fabrice Pellegrin parfümőrök alkotása
  • 2018-ban került kereskedelmi forgalomba

Az illat összetétele
A Moschino Toy 2 parfüm örömteli karakterét a mandarin, magnólia és Granny Smith alma alkotta fejillat már az első beleszagolás pillanatában feltárja. Az Eau de Parfum szívillatának elegáns jázminját finom bazsarózsa és ízletes fehér ribizli hangsúlyozza. Az illatkompozíció hosszú tartású alapillatában az ámbra és a szantálfa teremti meg a lenyűgöző érzékiséget. Mindezt együtt pedig a pézsma akkordjai hatják át.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
virágos, fás

Moschino a márkáról

Az olasz Moschino márka számára a játékos, ötletes, kicsit vicces és provokatív színes divatcikkek hozták meg a hírnevet. A Moschino parfümök épp ugyanilyenek.

Franco Moschino, a márka alapítója mindig is szerette a művészetet, és eredetileg arról álmodott, hogy festőművész lesz. Azonban ahhoz, hogy ki tudja fizetni a tandíjat, egy nagy divatmagazin illusztrátoraként mellékállást vállalt, majd később 1971-től Gianni Versacével dolgozott együtt. Szenvedélyévé vált a divat, így 1983-ban saját márkát alapított, amely napjainkra az egész világon ismertté vált. Moschino modelleket viseltek többek között a sportolók Torontóban a téli olimpiai játékok ünnepélyes megnyitóján, Kylie Minogue a The Greatest Hits Tour Showgirl turnéján, illetve Madonna a Sticky & Sweet Tour koncertsorozatán.

Az első Moschino parfüm – a Moschino for Women – 1987-ben látott napvilágot. Ennek a játékos márkának a legkedveltebb illatai közé a Moschino Funny!, a Moschino I Love Love, illetve a tisztítószerre emlékeztető mókás üvegcsében lévő Moschino Fresh Couture Eau de Toilette tartozik. Legalább ennyire figyelemre méltó a Moschino Cheap & Chic női virágos illat, valamint a Moschino Uomo? férfi Eau de Toilette is.

Értékelés Moschino Toy 24