Moschino Toy Boy Eau de Parfum uraknak

11×
Moschino Toy Boy Eau de Parfum uraknak
Moschino Toy Boy Eau de Parfum uraknak
Spóroljon
31 470Ft

Spóroljon 52%
100 ml
14 880Ft

14 880,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MOS02265 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Moschino Toy Boy
Összetétel

A Moschino Toy Boy olyan, mint egy izgalmas és soha véget nem érő játék, amely a szabadságról szól. Dinamikus és kifejező jegyei férfias eleganciáról árulkodnak egy csepp iróniával.

  • fűszeres-fás illat
  • szenvedélyes és játékos férfiak számára
  • 2019-ben került kereskedelmi forgalomba

Az illat összetétele
A fejillat jegyei kellemesen felfrissítenek az olasz bergamott és a zamatos körte esszenciáinak köszönhetően. Ezekkel alkot melengető ellentétet a szegfűszeg, amelyet elemiolaj és szerecsendió tesz teljessé. A szívillatban fokozatosan kezd illatozni a magnólia, a len és a rózsa varázslatos virága, amelyeket a cashmeran jegyei kísérnek. A férfias lezárásról a haiti vetiver, az ambermax és a pézsmás sylkolide gondoskodik.

Az illat története
A Toy Boy az első Moschino illat, amelyet Jeremy Scott kreatív igazgató és tervező alkotott meg. Ez az üvegcse is a legendás Moschino macit formázza, de ezúttal átlátszatlan, fekete lakkba burkolva. A parfüm arca a brazil modell, Jhona Burjack lett.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
olasz bergamott, körte, elemi, rózsabogyó, szerecsendió, szegfűszeg
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, Ien virága, magnólia, kaszmerán
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Sylkolide, Ambermax, haiti vetiver
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Moschino a márkáról

Az olasz Moschino márka számára a játékos, ötletes, kicsit vicces és provokatív színes divatcikkek hozták meg a hírnevet. A Moschino parfümök épp ugyanilyenek.

Franco Moschino, a márka alapítója mindig is szerette a művészetet, és eredetileg arról álmodott, hogy festőművész lesz. Azonban ahhoz, hogy ki tudja fizetni a tandíjat, egy nagy divatmagazin illusztrátoraként mellékállást vállalt, majd később 1971-től Gianni Versacével dolgozott együtt. Szenvedélyévé vált a divat, így 1983-ban saját márkát alapított, amely napjainkra az egész világon ismertté vált. Moschino modelleket viseltek többek között a sportolók Torontóban a téli olimpiai játékok ünnepélyes megnyitóján, Kylie Minogue a The Greatest Hits Tour Showgirl turnéján, illetve Madonna a Sticky & Sweet Tour koncertsorozatán.

Az első Moschino parfüm – a Moschino for Women – 1987-ben látott napvilágot. Ennek a játékos márkának a legkedveltebb illatai közé a Moschino Funny!, a Moschino I Love Love, illetve a tisztítószerre emlékeztető mókás üvegcsében lévő Moschino Fresh Couture Eau de Toilette tartozik. Legalább ennyire figyelemre méltó a Moschino Cheap & Chic női virágos illat, valamint a Moschino Uomo? férfi Eau de Toilette is.

Értékelés Moschino Toy Boy9