MoschinoSo Real tusoló- és fürdőgél hölgyeknek

Moschino So Real tusoló- és fürdőgél hölgyeknek
Moschino So Real tusoló- és fürdőgél hölgyeknek
200 ml
10 380Ft

Black

Friday

8 300Ft a black kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.

Black

Friday


Raktáron | 5 190,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MOS02298
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Váltóztassa különleges élménnyé mindennapi tusolását vagy fürdőjét, melyre egész nap örömmel fog várakozni. A páratlan Moschino So Real tusoló készítmény kellemes illattal itatja át bőrét és megörvendezteti érzékeit.

Tulajdonságok:

  • minden nőnek örömöt szerez
  • az illattal együtt megfelelő ajándékként
  • kiegészíti az azonos termékcsaládba tartozó Eau de Toilette illatot

Összetétel

Konzisztencia
gél

Az olasz Moschino márka számára a játékos, ötletes, kicsit vicces és provokatív színes divatcikkek hozták meg a hírnevet. A Moschino parfümök épp ugyanilyenek.

Franco Moschino, a márka alapítója mindig is szerette a művészetet, és eredetileg arról álmodott, hogy festőművész lesz. Azonban ahhoz, hogy ki tudja fizetni a tandíjat, egy nagy divatmagazin illusztrátoraként mellékállást vállalt, majd később 1971-től Gianni Versacével dolgozott együtt. Szenvedélyévé vált a divat, így 1983-ban saját márkát alapított, amely napjainkra az egész világon ismertté vált. Moschino modelleket viseltek többek között a sportolók Torontóban a téli olimpiai játékok ünnepélyes megnyitóján, Kylie Minogue a The Greatest Hits Tour Showgirl turnéján, illetve Madonna a Sticky & Sweet Tour koncertsorozatán.

Az első Moschino parfüm – a Moschino for Women – 1987-ben látott napvilágot. Ennek a játékos márkának a legkedveltebb illatai közé a Moschino Funny!, a Moschino I Love Love, illetve a tisztítószerre emlékeztető mókás üvegcsében lévő Moschino Fresh Couture Eau de Toilette tartozik. Legalább ennyire figyelemre méltó a Moschino Cheap & Chic női virágos illat, valamint a Moschino Uomo? férfi Eau de Toilette is.